Kaizen 13.08.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Czy jest sens robienia w takim domu WM skoro drzwi i okna z założenia będą często otwarte... Zimą też? I po co mają być otwarte, jak wentylacja dostarcza dość świeżego, przefiltrowanego powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KazoT 22.08.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Mogę prosić o fachową podpowiedź? Z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KazoT 22.08.2021 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Zimą nie... ale lato, wiosna i jesień czy to będzie ekonomicznie uzasadnione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.08.2021 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Zimą nie... ale lato, wiosna i jesień czy to będzie ekonomicznie uzasadnione ? Klikałeś w linki z tego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.08.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Zimą nie... ale lato, wiosna i jesień czy to będzie ekonomicznie uzasadnione ? Jeśli budujesz tylko pod najem to oczywiste jest, że budujesz tak by było najtaniej. Tym bardziej, że jako letniak budynek nie podchodzi pod wymagania energetyczne budynków mieszkalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 30.08.2021 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 podepnę się i spytam czy w przypadku domu na wsi, gdzie sąsiad ma chlewnię i jak zawieje to "wali" aż miło:sick:, jest sens robić rekuperację, czy jednak pozostać przy WG? Proszę nie pisać, że mam się wynieść gdzie indziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.08.2021 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 podepnę się i spytam czy w przypadku domu na wsi, gdzie sąsiad ma chlewnię i jak zawieje to "wali" aż miło:sick:, jest sens robić rekuperację, czy jednak pozostać przy WG? Proszę nie pisać, że mam się wynieść gdzie indziej.... I co to zmienia? Nie umniejsza to żadnej zalety WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 30.08.2021 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 podepnę się i spytam czy w przypadku domu na wsi, gdzie sąsiad ma chlewnię i jak zawieje to "wali" aż miło:sick:, jest sens robić rekuperację, czy jednak pozostać przy WG? Proszę nie pisać, że mam się wynieść gdzie indziej.... Tym bardziej WM, założysz baterię filtrów węglowych i smród zniwelujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts