Ratpaw 24.08.2021 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Potwierdzam, Oknotest rządzi Po lekturze ich strony bardziej zacząłęm patrzeć na np Q100 niz Uw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockin 11.10.2021 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Ktoś poleci firme z Wrocławia i okolic? Jestem juz na etapie ścian i powoli bedę zamawiał okna by uniknąć poślizgu.Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.10.2021 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Wrocław ma jedną gwiazdę - FIX, ale przewija się tam zawsze sporo firm.Poślizg? Hmm... mój dostawca w tamtym tygodniu potwierdzał realizacje nawet najprostszych okien na 23 grudnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audiosystem 16.10.2021 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Mam dom typu kostka z lat 80 z dobudówką z lat 2000.Chcę budynek ocieplić i przejść z węgla na gaz w przyszłym roku tylko teraz pytanie czy warto też wymieniać okna plastikowe które były wstawione w 2007 roku, 2 szybowe czy jest to raczej nie opłacalne pod względem oszczędności wliczając że musiałbym wydać około 25 tyś+. A jeśli wymiana byłaby opłacalna to co polecacie mieszkam w okolicach Katowic lokalna firma ma widzę VEKA SOFTLINE MD 82 i okucia ROTO NX ADVANCE a może coś innego polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts