MonikaKo 21.08.2021 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 WitamPoszukuję (bezskutecznie) opinii na temat meble kuchennych z castoramy. Może ktoś widział, słyszał? Potrzebuję tanio zmodernizować kuchnię i jestem świadoma, że nie mogę oczekiwać cudów za te pieniądze, ale czy wytrzymają choć kilka lat? Ikea nie wchodzi w rachubę, ponieważ z tego, co tam wyczytałam, nie mają szafek 50cm. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 21.08.2021 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Mebli do kuchni nie kupuje się na kilka lat, ale min. na kilkanaście. W swoim warsztacie od lat mam szafki kuchenne z Castoramy. Zdają egzamin, ale intensywność ich eksploatacji jest niższa niż w kuchni. Przy wyborze mebli do kuchni b. ważne są okucia i to one decyduję o trwałości. Nie wiem jakiej firmy są one obecnie w Casto, najbardziej znana i b. dobra to Blum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.08.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 W każdym markecie usłyszysz, że: My okuć firmy na literę B nie stosujemy . Sprawdzone w dwóch sieciach. Przyczyna oczywista - to cena = jakość i trwałość. To nie jest reklama, lecz ocena użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.08.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 okucia można sobie zawsze wymienić. Same korpusy skręca się na te same śruby i w Castoramie i w Ikea.Jeśli ci się marzą rzeczywiście pełne wysuwy, magic cornery, wspomaganie otwierania itd. to tego w Castoramie mieć nie będziesz. Miałam na starym mieszkaniu tani model kuchni BRW i trzyma się do dziś, u kolejnego lokatora. Jedynie okleina się odlepiła przy piekarniku na jednych drzwiczkach.Teraz w domu mam kuchnię robioną przez stolarza, ale z szufladami na zwykłych prostych prowadnicach no-name i daje radę od 6 lat. Mam cichy domyk i niemal pełny wysuw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2021 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 nie mam zastawy porcelanowej Moja szuflada ma dno z pełnej płyty meblowej skręconej na śruby - nie ma żadnej szansy się obwiesić. Prędzej złamać. Ale chyba bym musiała tam dać ponad 100 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts