bald 26.08.2021 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Witam Spójrzcie na te dachy: https://imgur.com/a/3OkDxeB "Opaska" tych dachów to blacha, tak? Jeżeli tak, to nie widać żadnych wkrętów i wygląda to estetycznie. Czy blacha jest wobec tego klejona? Czy nie jest to w ogóle blacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.08.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 HPL? Kompozyt budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 26.08.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Zobacz jak się obrabia attyki bez wkrętów na wierzchu. Może zasada tutaj jest podobna, ale wymaga dużej dokładności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 27.08.2021 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Blacha jest napięta na kratownicę i przykręcona od środka. W zbliżeniu widać wgnioty, tak jak obijało się blaty itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bald 02.09.2021 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Blacha jest napięta na kratownicę i przykręcona od środka. W zbliżeniu widać wgnioty, tak jak obijało się blaty itp Dzięki za odpowiedź. Możesz napisać coś więcej? Jaka kratownica? Pytałem bowiem wykonawcę i nie za bardzo wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 03.09.2021 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Kratownica lub decha. Robi się to jak parapety szerokie. Mocowania blachy mogą być od spodu gdzie nie widzisz lub wcale. Podobnie jak tapicerowanie. A jak masz kontakt z wykonawcą to niech ci powie jak to robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bald 09.03.2022 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Właśnie nie mam kontaktu do wykonawcy, który potrafiłby robić tak estetyczne obróbki Ba, nawet nie widziałem nigdzie na żywo czegoś takiego, a tylko na zdjęciach. Dlatego zastanawiałem się jak to jest zrobione. Nie mogę znaleźć nawet na youtube żadnego wideo, który pokazywałby proces realizacji takiej obróbki. Widziałeś to może gdzieś na youtube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts