rypek1 16.09.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Witam serdecznie,piszę, bo już sam nie wiem co myśleć. Jedni piszą, że można inni że nie. Ma ktoś doświadczenie może w swoim domu jak z tym jest? Planuję albo panele podłogowe, albo winylowe. I nie wiem czy to kleić do podłogi, czy można kłaść na podkładzie. Znaczy może inaczej - bo można, to można - ale czy będzie duża strata cieplna? Czy jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.09.2021 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rypek1 16.09.2021 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Ale ja nie pytam czy drewno można czy nie. Tylko jak sprawa wypada w przypadkach- panel klejony vs panel na podkładzie- winyl klejony vs winyl na podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2021 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Ale ja nie pytam czy drewno można czy nie. Tylko jak sprawa wypada w przypadkach - panel klejony vs panel na podkładzie - winyl klejony vs winyl na podkładzie To o co pytasz? O U warstwy kleju i podkładu? To masz w danych technicznych konkretnych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 17.09.2021 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Nie klej nic nad ogrzewaniem podłogowym. Kleje tego nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2021 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Nie klej nic nad ogrzewaniem podłogowym. Kleje tego nie lubią. U mnie się nie obraził. Ani pod płytkami, ani pod drewnem. Za to ja nie lubię akustyki podłogi pływającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 17.09.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Mam przyklejone panele vinylowe w łazience i WC, a wreszcie domu te same panele pływają na podkładzie 1mm Myślę że te przyklejone mogą nawet lepiej oddawać ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 17.09.2021 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Mam przyklejone panele vinylowe w łazience i WC, a wreszcie domu te same panele pływają na podkładzie 1mm Myślę że te przyklejone mogą nawet lepiej oddawać ciepło. No na pewno. Ja mam deske B na podkładzie 1mm, zasilam 27-30cm i mam efekt ciepla. Piętro jest chłodniejsze o stopien od parteru. W bardzo dobrze zaizolowanym, masywnym domu strat nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts