elpapiotr 23.11.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 W koło Macieju.... Złożone o G11.Hmmm. Można jeszcze złożyć skargę do URE, jeżeli chcesz i nie zgadzasz się z decyzją lokalnego BOK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 23.11.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Hmmm. Można jeszcze złożyć skargę do URE, jeżeli chcesz i nie zgadzasz się z decyzją lokalnego BOK. Zadaję pytania Kaizen, dlatego, że pisze w taki sposób jakby otrzymanie G11 było trywialne i Ci co tego nie mają, sami są sobie winni(?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 24.11.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Dziś,przez EBOK złożyłem wniosek o zmianę taryfy w Enea. Dam znać, co tym razem odpiszą. Myślę, by w razie pytania, czy nieruchomość jest wykorzystywana do zaspokojenia potrzeb mieszkaniowych odpisać tak - "mam przyczepę kempingową postawioną na działce w której bytuję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.11.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Bo to bez sensu. Unikasz odpowiedzi. Odpowiedź - z pamięci, mniej więcej - odbiorca nie spełnia wymagań do zakwalifikowania do grupy taryfowej G11. Dlatego wskazano C11. Nie uzasadnili, czego nie spełniasz? Co to ma do mojego pytania? Jednak odpowiem - tak : "właściwe zaznaczyć" A no to, że w formularzu, który znalazłem wyjaśnienie jest takie: Wariant dla Klienta, który dokonuje zmiany grupy z C11 na G11 w związku z zakończeniem budowy. Dasz linka do swojego formularza? Bo obstawiam, że coś namieszałeś i nie wnioskowałeś o przyłącze docelowe. Wniosek był na G11. Dostałem C11. Jak prosisz o obcięcie włosów a fryzjer nakłada Ci maseczkę na twarz to płacisz i dziękujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.11.2021 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) Zadaję pytania Kaizen, dlatego, że pisze w taki sposób jakby otrzymanie G11 było trywialne i Ci co tego nie mają, sami są sobie winni(?). Bo jest. Wystarczy odpowiednio wypełnić wniosek o warunki przyłączenia (przyłącze docelowe do działki rekreacyjnej/pustej - w formularzu masz tylko przykłady, co możesz przyłączyć). Jesteś pierwszą osobą która chwali się otrzymaniem odmowy na piśmie - dlatego bardzo Cię proszę wrzuć, jak wypełniłeś wniosek i co dostałeś w odpowiedzi (pisemnie). Edytowane 24 Listopada 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 24.11.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Poszukam. Wniosek znalazłem, odpowiedzi nie, choć pamiętam, że nie wszystkie papiery zostawiłem i wpiąłem w segregator. w-do poszło, potem u-do. Teraz kolejny wniosek u-do (o zmianę). Jak wnioskowałem, to formularz wyglądał inaczej. Jak jest, to może będziesz chętny przyjąć pełnomocnictwo i załatwić przejście na G11? Potem podzielimy się na forum jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 25.11.2021 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Nie wiem czy można cos podpowiedzieć o tym kto to załatwi. Jesli coś jest be to niech mody usuną ale sadzę że to jest robota dla tego gościa : http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Rafik,Pol,Doradca,Energetyczny,Sucha,Beskidzka,Raport,gospodarczy,KRS,0000708518.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santini 25.11.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Bo jest. Wystarczy odpowiednio wypełnić wniosek o warunki przyłączenia (przyłącze docelowe do działki rekreacyjnej/pustej - w formularzu masz tylko przykłady, co możesz przyłączyć). Jesteś pierwszą osobą która chwali się otrzymaniem odmowy na piśmie - dlatego bardzo Cię proszę wrzuć, jak wypełniłeś wniosek i co dostałeś w odpowiedzi (pisemnie). W PGE w moim rejonie nie przeszło do działki pustej. Musi być obiekt wg PB na dzialce i takie jest tez stanowisko URE. EDIT Wniosek był złożony na zasilanie docelowe i gospodarstwo domowe. Edytowane 25 Listopada 2021 przez santini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts