Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wniosek o określenie warunków - Tauron

Recommended Posts

Bo to bez sensu. Unikasz odpowiedzi.

Odpowiedź - z pamięci, mniej więcej - odbiorca nie spełnia wymagań do zakwalifikowania do grupy taryfowej G11. Dlatego wskazano C11.

Nie uzasadnili, czego nie spełniasz?

Co to ma do mojego pytania?

Jednak odpowiem - tak : "właściwe zaznaczyć"

A no to, że w formularzu, który znalazłem wyjaśnienie jest takie:

Wariant dla Klienta, który dokonuje zmiany grupy z C11 na G11 w związku z zakończeniem budowy.

Dasz linka do swojego formularza? Bo obstawiam, że coś namieszałeś i nie wnioskowałeś o przyłącze docelowe.

Wniosek był na G11.

Dostałem C11.

Jak prosisz o obcięcie włosów a fryzjer nakłada Ci maseczkę na twarz to płacisz i dziękujesz?

Zadaję pytania Kaizen, dlatego, że pisze w taki sposób jakby otrzymanie G11 było trywialne i Ci co tego nie mają, sami są sobie winni(?).

Bo jest. Wystarczy odpowiednio wypełnić wniosek o warunki przyłączenia (przyłącze docelowe do działki rekreacyjnej/pustej - w formularzu masz tylko przykłady, co możesz przyłączyć).

Jesteś pierwszą osobą która chwali się otrzymaniem odmowy na piśmie - dlatego bardzo Cię proszę wrzuć, jak wypełniłeś wniosek i co dostałeś w odpowiedzi (pisemnie).

Edytowane przez Kaizen

Poszukam. Wniosek znalazłem, odpowiedzi nie, choć pamiętam, że nie wszystkie papiery zostawiłem i wpiąłem w segregator.

w-do poszło, potem u-do. Teraz kolejny wniosek u-do (o zmianę).

Jak wnioskowałem, to formularz wyglądał inaczej.

Jak jest, to może będziesz chętny przyjąć pełnomocnictwo i załatwić przejście na G11? Potem podzielimy się na forum jak poszło :)

Bo jest. Wystarczy odpowiednio wypełnić wniosek o warunki przyłączenia (przyłącze docelowe do działki rekreacyjnej/pustej - w formularzu masz tylko przykłady, co możesz przyłączyć).

Jesteś pierwszą osobą która chwali się otrzymaniem odmowy na piśmie - dlatego bardzo Cię proszę wrzuć, jak wypełniłeś wniosek i co dostałeś w odpowiedzi (pisemnie).

W PGE w moim rejonie nie przeszło do działki pustej. Musi być obiekt wg PB na dzialce i takie jest tez stanowisko URE.

EDIT

Wniosek był złożony na zasilanie docelowe i gospodarstwo domowe.

Edytowane przez santini