kulfi82 25.11.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Witam wszystkich, czy ktoś może zamawiał w ostatnim czasie fototapetę na większą ścianę (2.5x3m) i jest w stanie powiedzieć, że otrzymał kozacką jakość wydruku? Je jestem po pierwszym zamówieniu z wydrukiem HD i niestety już organizuje zwrot zamówienia :/ Sklepów jest bardzo dużo, każdy z kosmiczną technologią drukarską, a finalny efekt jest niestety słaby z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2021 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 A jakim plikiem dysponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.11.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Dawno drukowałem panoramę ponad 3m w poziomie. Znalazłem zdjęcie, zapytałem autora jak to przeprowadzić wysłyłając to co znalazłem w necie.Link do pliku przysłał mi autor zdjęcia. Chyba to był RAV, ważył ponad 50MB i ściągałem go z jakiejś autorskiej strony, nie pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2021 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 to chyba raczej problem z jakością pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.11.2021 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Może założyciel wątka wypowie się z jakiego żródła pochodził plik z którego sporządzono wydruk? Brak odpowiedzi może sugerować użycie pliku z netu. O prawach autorskich kulfi82 nie słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts