vadiol 29.11.2021 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 w czerwcu w mojej okolicy przeszła wichura, mnie tylko zahaczyło, nie miałem przez 24 h jednej fazy, czyli nic się nie stało ale wioski dotknięte wichurą nie miały prądu przez kilka dni (połamane słupy) Wtedy koza (w czerwcu) średnio się przydaje, jak podłączyć lodówkę pod kozę? Latem można zamówić jedzenie z dowozem, albo wybrać się do knajpy. Zima to wyzwanie i wtedy właśnie koza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.11.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 też tak można oczywiście, zimą też się można przenieść do hotelu na ten czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.11.2021 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 też tak można oczywiście, zimą też się można przenieść do hotelu na ten czas Trzeba. Bo jak żyć bez internetu? Nie jeść można z miesiąc - jak tyle wytrzymać bez sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.11.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.01.2022 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Mam agregat z samostartem 5kW. Problem to tylko dolanie paliwa raz lub dwa na dobę i oczywiście odpowiedni jego zapas. Ogrzewam dom gazem, ale jak się skupić w jednym pomieszczeniu to nawet przy braku gazu dało by się wytrzymać parę dni. Czy chodzi o ten agregat z samostartem KRUZER TH 6500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 02.01.2022 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Czy chodzi o ten agregat z samostartem KRUZER TH 6500? Kupiłem agregat TH 6500E i do niego dorobiłem samostart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts