Staraszafa 18.12.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Doradźcie proszę co mam zrobić. Firma odbierająca kontener na gruz nie chce go odebrać, gdyż twierdzi ze nie zostało jej zapłacone za usługę. Ja zapłaciłam za kontener firmie remontowej - która wynajęła ten kontener, jak widać - nie rozliczyła sie z ta firma. Kontener stoi pod moim domem od kilku tygodni i czuje sie jak między młotem a kowadłem. Firma remontowa twierdzi ze zapłaciła za kontener natomiast druga strona twierdzi ze nie. Co mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.12.2021 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Dowód przelewu z firmy remontowej dla firmy od kontenera. To nie jest tajne, kontrahent ma wiedzieć. Śmierdzi kantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staraszafa 18.12.2021 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Firma od kontenera twierdzi ze sie rozlicza zbiorczo za kilka kontenerów z firma remontowa. I ze nie odbierze kontenera poki nie dostanie kasy za wszystkie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.12.2021 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś dwoje żądanie do firmy remontującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staraszafa 18.12.2021 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś dwoje żądanie do firmy remontującej. Zgłosiłam, udaja głupiego ze nie wiedzieli, potem ze rozwiążą problem następnego dnia i tak od kilku tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 18.12.2021 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Sprawa dla prawnika bez dwóch zdań. Szybkie pismo i po sprawie (do wykonawcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.12.2021 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Co mogę zrobić? Jak nie zapłaciłeś firmie remontowej 100% potrąć i zapłać firmie od kontenera. Jak zapłaciłeś - to prawnik i długie miesiące albo i lata kopania się z koniem. Na przyszłość - nie płać wykonawcy, jak nie zrobi 100% tego, do czego się zobowiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staraszafa 19.12.2021 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Jak nie zapłaciłeś firmie remontowej 100% potrąć i zapłać firmie od kontenera. Jak zapłaciłeś - to prawnik i długie miesiące albo i lata kopania się z koniem. Na przyszłość - nie płać wykonawcy, jak nie zrobi 100% tego, do czego się zobowiązał. No właśnie zapłaciłam… odebrać kontener mieli następnego dnia… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts