scrolll 16.01.2022 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Potrzebuję informacji czy jest możliwość pozbycia się słupa wysokiego napięcia z działki? Mam działkę, na której na środku jest słup. Można było by coś na niej zbudować. Mógłby ten słup stać w granicy działki i przez iść ziemia. Ktoś może podejmował taki temat? Co trzeba zrobić? Komuś się udało coś wywalczyć? Gra warta zmagań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.01.2022 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Jest to do ogarnięcia ale koszty przestawienia słupa są kosmiczne i te koszty ponosi inwestor.Ile ta działka miałaby kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrolll 16.01.2022 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Przepisanie na mnie, nie orientowałem się jakie to koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2022 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) wysokiego napięcia? Taki? Pewnie kilka milionów by kosztowało. Chyba, że chodzi o słup niskiego napięcia? To kilkanaście (jeśli słup zasila kilka domów) - dziesiąt (małe osiedle) - klikaset (główna linia) tyś. Projekt, przebudowa, odbiory, zapewnienie stałej dostawy prądu w czasie przebudowy. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 17.01.2022 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Przepisanie na mnie, nie orientowałem się jakie to koszta. Koleżance Tauron zaśpiewał za przestawienie słupa prawie 100 tys, było to dwa lata temu tylko nie pamiętam o jakie napięcie chodziło ale na pewno nie o wysokie napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 17.01.2022 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts