Robinson74 25.01.2022 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Mam pytanie. Jak montujecie płyty GK? Na styk ze ścianą czy raczej z luzem dylatacyjnym 2-3 mm do wypełnienia np. akrylem? Jak mocujecie paroizolację do ścian i innych przegród? Mój potencjalny wykonawca twierdzi, że dociska paroizolację płytą GK, zamiast stosować odpowiednie taśmy. Możecie się do tego odnieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 25.01.2022 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 U mnie z luzem (i to większym niż u Cb) + na to taśmy z włókna + elastyczny polimer do przykrycia. Folia przyklejona taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 26.01.2022 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 OK. A czym wypełniacie tę dylatację? Akrylem? Tak samo na łączeniu płyt poziomych i skośnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 26.01.2022 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Napisalem. Dylatacji nie wypelniam - wtedy by jej nie było. Przykryć taśma z włókna szklanego + gładź z polimerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts