radziula 27.01.2022 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy, ale jak żyję, czegoś takiego jeszcze na oczy nie widziałem. Wracam dziś z zakupami i moją uwagę zwróciła "bulwa" na elewacji wielkości połowy jabłka. Wyglądało jakby ktoś rzucił śnieżkę, która przywarła do ściany, przy czym oczywiście nie była ze śniego, ale jakby z piachu. Kopnąłem to kilka razy, co może nie było mądre, rozpadło się i moim oczom ukazał się taki widok: Co to kurna jest? O tej porze roku? Kto tu kogo upolował i co to robi wewnątrz ściany? Ale najważniejsze pytanie brzmi, jak się tego teraz pozbyc? Ktoś już przerabiał podobny temat? Edytowane 28 Stycznia 2022 przez radziula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 28.01.2022 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Gniazdo os? Usuń i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziula 28.01.2022 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) W zasadzie, problem już nieaktualny. Te dziury z robalami zalałem pianką montażową, a następnie podkułem wokół. Jak upewniłem się, że nic więcej nie ma i miałem wokoł oczyszczone, to na koniec dwa stuknięcia młotkiem i to całe towarzystko zalane pianką poprostu odpadło. Oczyściłem i zostawiłem. Edytowane 28 Stycznia 2022 przez radziula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts