dyzio111 03.02.2022 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Witam. Mam pytanie na co zamontować szynę do szafek kuchennych w domku drewnianym. Domek posiada boazerie a pod nią są drewniane legary co 60 cm. Czy wystarczy w miejscu legarów przytwierdzić szynę na długie wkręty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 03.02.2022 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Daj grube OSB albo sklejkę na te "legary" i dopiero do tego wkręcaj wkręty od szyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmon7 29.03.2022 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 ja teraz stawiam scianki działowe z drewnianych kantowek min w kuchni i w tej sciance gdzie beda wisialy szafki dałem na wysokosci 210cm od podłogi poziomo kantowke przez cala dlugość. w konstrukcji szkieletu scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agustuscrown 29.07.2023 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) Cześć! Jesteśmy w trakcie nawiązywania współpracy z wykonawcą nowych podłóg drewnianych. Idealnie byłoby, gdybyśmy całkowicie usunęli szafki w kuchni, tak aby twarde drewno sięgało aż do ściany, ale po rozmowie z wykonawcą koszt usunięcia i ponownego zainstalowania tych starożytnych okropnych szafek nie jest czymś, na co możemy sobie pozwolić. Docelowo planujemy zakup nowych szafek, ale ze względów budżetowych dzielimy projekt na dwa etapy 192.168.0.1 router login . Moje pytanie brzmi: jakie komplikacje mogą wyniknąć z cięcia podłogi wokół istniejących szafek? Wiem, że oznacza to, że zasadniczo jesteśmy zamknięci w tym samym schemacie szafek, ale nie ma nic, co byśmy w tym zmienili. Czy zepsułoby to montaż nowych szafek w tym miejscu? Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez agustuscrown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts