Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceny a wojna

Norbwet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ty jesteś czy tylko takie mniemanie masz o sobie, że jesteś z uwagi na to, że jeszcze czujesz, bo tak tylko to sobie wyobrażasz, że jak czujesz to jesteś, bo nie ogarniasz tego z czy masz do czynienia a przez to afirmujesz swoje chore wyobrażenia acz może raczej skojarzenia.

Pijesz nie jedź.

No tak myślą niestety a efekty widać a wystarczy pierdyknąć że to wina łańcucha dostaw i takie tam pierdoły i uwierzą że przez to ten kryzys .
Błąd Kolego systemowy – my tu se na forum gadamy i czym w wielu miejscach to gadanie nasze różni się od tego z czym na zewnątrz do czynienia mamy a z między innymi tych względów należało by Twój zapis z edytować – po mojemu w sposób np. taki : No tak – w taki sposób myślimy niestety – po mimo tego, że efekty tego widać i chcąc się z tego wymigać – pitolimy np. że wystarczy pierdyknąć że to wina łańcucha dostaw i takie tam pierdoły – dzięki czemu tłumaczymy sobie i innym, że przez to ten kryzys .

Nie pitol – ja na to nie głosowałem i winy w tym mojej nie ma, że po wyborach wybrani zostali zlikwidowani i cyborgami zastąpieni.

Tu nie ma znaczenia czy Ty głosowałeś, o wyborach nie decyduje ten co głosuje tylko ten co liczy głosy. Druga sprawa nie ma znaczenia kto wygra , wszyscy są warci tyle samo.

Tu nie ma znaczenia czy Ty głosowałeś, o wyborach nie decyduje ten co głosuje tylko ten co liczy głosy. Druga sprawa nie ma znaczenia kto wygra , wszyscy są warci tyle samo.
Kolego drogi ile razy jeszcze ma to powtarzać – PKWN-em to zostało zaczęte i tak się toczy, toczyło i toczyć się będzie.

Nie wiem czy Konstytucje RP czytałeś ale tak od początku do końca a nie że jakiś artykuł na okoliczność czegoś i jak się na nią tak jakoś całościowo popatrzy, to ona w niektórych miejscach sama sobie przeczy a jeśli jest konfrontowana z rzeczywistością, to wychodzi na to, że RP Konstytucji nie posiada i powiedz jak u nas może być inaczej a do tego jeszcze to jak o tym już wyżej napisałem.

Popatrz co się w tematach dzieje – świeży temat i co w nim jest i od czego on się zaczyna i jak on ma zainteresowanym służyć – z bandą agentów i zdrajców na tym forum do czynienia mamy.

Temat wolny : można gadać i orać można lub gdy temat wyczerpany jest już ale w temacie świeżym i dopiero zaczętym – zaczynać od piepszenia i bzdetów wygadywania, by temat zaorać – no nie wypada a tak wielokrotnie się stety zdarza.

Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : „Nasz człowiek w Warszawie” Film Marcina Tulickiego” https://www.youtube.com/watch?v=qBdy_4DVcGw

Edytowane przez samsu

Daremne jest gadanie o spiskach światowych i masońskich grupach.

Większość rozpędzonych w dzisiejszym świecie ludzi i tak nie bierze tego pod uwagę.

Wierzą że tak po prostu jest i musi być.

A wojna robi swoje, wszyscy poniekąd dokładamy się do tego.

A żeby było za co strzelać , trzeba zastosować podwyżkę.

I nazywajcie sobie to jak chcecie w naszej kochanej Unii.

Wierzą że tak po prostu jest i musi być.
Ależ Kolego drogi – któż oczekuje od Ciebie byś drugim Chrystusem stał się – róbmy co w naszej mocy i to na takiej zasadzie, że jeśli się coś nam nie uda i coś spiepszymy a na światło dzienne to wyjdzie i ktoś będzie miał o nasze działania pretensje, to by było tak, że z podniesioną głową przyznać się będziemy do tego mogli dzięki czemu będziemy również mogli wyjaśnić dlaczego tak postąpiliśmy a nie inaczej.

No powiedz mi proszę cóż by złego w tym było jak by „prusak” po Polsku napisał skąd pochodzi a tak to nie wiadomo czy on z Portugalii pisze czy może z Petersburaga - albo lub maże jak by co niektórzy zaczęli usuwać głupoty swoje z tematów konkretnych miast dokładać jeszcze do tej kupy gówna.

Daremne jest gadanie o spiskach światowych i masońskich grupach. Większość rozpędzonych w dzisiejszym świecie ludzi i tak nie bierze tego pod uwagę. Wierzą że tak po prostu jest i musi być.
Wybacz, że ja mam inne w tym temacie zdanie i sorki, że dalej próbować będę by Cię do swego zdania przekonać.

Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : Podkomisja prezentuje raport w sprawie katastrofy smoleńskiej

No powiedz mi proszę cóż by złego w tym było jak by „prusak” po Polsku napisał skąd pochodzi a tak to nie wiadomo czy on z Portugalii pisze czy może z Petersburaga - albo lub maże jak by co niektórzy zaczęli usuwać głupoty swoje z tematów konkretnych miast dokładać jeszcze do tej kupy gówna.

Ten koleś którego tu wywołałeś żyje dniem dzisiejszym, liczy się tu i teraz.

Wybacz, że ja mam inne w tym temacie zdanie i sorki, że dalej próbować będę by Cię do swego zdania przekonać.

Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : Podkomisja prezentuje raport w sprawie katastrofy smoleńskiej

Nie obraź się ale jak zobaczyłem p. Macierewicza to wyłączyłem.

Przez 12 lat nic nie ugrali i nic nie ugrają.

Z nim, to masz rację – pamiętam jak się wziął u nas za rozwalanie służb specjalnych i ilu naszych agentów straciło przez to życie.

O tym jego raporcie, to już chyba z rok będzie – jak zaczęto występować o ujawnienie jego. Jest ustaw o informacji w przestrzeni publicznej – i co próbowali i nic wskórać nie mogli – aż tu nagle : „Nasz człowiek” i teraz ten raport – sowiety się odgrażają, że z Kaliningradu na atomówka dowalą, Chińczycy, że Amerykanie po mimo embarga ropą z sowietami handlują.

Panowie zacznijcie te swoje głupoty usuwać z tematów konkretnych, bo kto wie – gdy zaczniecie nabierać do tego chęci, to może już możliwości na to nie być.

Dokładnie. Carpe Diem! liczy sie tylko tu i teraz, jutro jest nieważne!

Hedonizm górą!

No o cóż się złościsz - jeśli Mazurem nie jesteś i z Mazur nie piszesz, to sory : 13. Terytoria Rosyjskie. Obwód Kaliningradzki. Informacje. S02E03.

Skoro już tak chcesz koniecznie – to niech ci tak będzie : Hedonizm – pogląd, doktryna, uznająca przyjemność, rozkosz za najwyższe dobro i cel życia, główny motyw ludzkiego postępowania. Często mylone z epikureizmem, gdzie unikanie cierpienia i bólu jest głównym warunkiem osiągnięcia szczęścia. Wyróżnia się: hedonizm etyczny hedonizm psychologiczny hedonizm materialistyczny Wikipedia

Edytowane przez samsu