samsu 10.04.2022 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 A ciemnogród myśli że idąc na wybory o czymś decyduje.Nie pitol – ja na to nie głosowałem i winy w tym mojej nie ma, że po wyborach wybrani zostali zlikwidowani i cyborgami zastąpieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 10.04.2022 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Ty jesteś czy tylko takie mniemanie masz o sobie, że jesteś z uwagi na to, że jeszcze czujesz, bo tak tylko to sobie wyobrażasz, że jak czujesz to jesteś, bo nie ogarniasz tego z czy masz do czynienia a przez to afirmujesz swoje chore wyobrażenia acz może raczej skojarzenia. Pijesz nie jedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 10.04.2022 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 A ciemnogród myśli że idąc na wybory o czymś decyduje. No tak myślą niestety a efekty widać a wystarczy pierdyknąć że to wina łańcucha dostaw i takie tam pierdoły i uwierzą że przez to ten kryzys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 10.04.2022 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 No tak myślą niestety a efekty widać a wystarczy pierdyknąć że to wina łańcucha dostaw i takie tam pierdoły i uwierzą że przez to ten kryzys .Błąd Kolego systemowy – my tu se na forum gadamy i czym w wielu miejscach to gadanie nasze różni się od tego z czym na zewnątrz do czynienia mamy a z między innymi tych względów należało by Twój zapis z edytować – po mojemu w sposób np. taki : No tak – w taki sposób myślimy niestety – po mimo tego, że efekty tego widać i chcąc się z tego wymigać – pitolimy np. że wystarczy pierdyknąć że to wina łańcucha dostaw i takie tam pierdoły – dzięki czemu tłumaczymy sobie i innym, że przez to ten kryzys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 10.04.2022 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Nie pitol – ja na to nie głosowałem i winy w tym mojej nie ma, że po wyborach wybrani zostali zlikwidowani i cyborgami zastąpieni. Tu nie ma znaczenia czy Ty głosowałeś, o wyborach nie decyduje ten co głosuje tylko ten co liczy głosy. Druga sprawa nie ma znaczenia kto wygra , wszyscy są warci tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 10.04.2022 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Tu nie ma znaczenia czy Ty głosowałeś, o wyborach nie decyduje ten co głosuje tylko ten co liczy głosy. Druga sprawa nie ma znaczenia kto wygra , wszyscy są warci tyle samo.Kolego drogi ile razy jeszcze ma to powtarzać – PKWN-em to zostało zaczęte i tak się toczy, toczyło i toczyć się będzie. Nie wiem czy Konstytucje RP czytałeś ale tak od początku do końca a nie że jakiś artykuł na okoliczność czegoś i jak się na nią tak jakoś całościowo popatrzy, to ona w niektórych miejscach sama sobie przeczy a jeśli jest konfrontowana z rzeczywistością, to wychodzi na to, że RP Konstytucji nie posiada i powiedz jak u nas może być inaczej a do tego jeszcze to jak o tym już wyżej napisałem. Popatrz co się w tematach dzieje – świeży temat i co w nim jest i od czego on się zaczyna i jak on ma zainteresowanym służyć – z bandą agentów i zdrajców na tym forum do czynienia mamy. Temat wolny : można gadać i orać można lub gdy temat wyczerpany jest już ale w temacie świeżym i dopiero zaczętym – zaczynać od piepszenia i bzdetów wygadywania, by temat zaorać – no nie wypada a tak wielokrotnie się stety zdarza. Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : „Nasz człowiek w Warszawie” Film Marcina Tulickiego” https://www.youtube.com/watch?v=qBdy_4DVcGw Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.04.2022 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Kłania się Newton, jego trzy prawa. Link do mistrzów manipulacji Inni im do pięt nie dorastają, chociaż wielu bardzo się stara. Jeden nawet bardzo, choć ostatnio ucichł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 11.04.2022 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Daremne jest gadanie o spiskach światowych i masońskich grupach. Większość rozpędzonych w dzisiejszym świecie ludzi i tak nie bierze tego pod uwagę. Wierzą że tak po prostu jest i musi być.A wojna robi swoje, wszyscy poniekąd dokładamy się do tego.A żeby było za co strzelać , trzeba zastosować podwyżkę.I nazywajcie sobie to jak chcecie w naszej kochanej Unii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.04.2022 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Kłania się Newton, jego trzy prawa. Link do mistrzów manipulacji Inni im do pięt nie dorastają, chociaż wielu bardzo się stara. Jeden nawet bardzo, choć ostatnio ucichł. Trochę obejrzałem ale treści niewiele i nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 11.04.2022 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Daremne jest gadanie o spiskach światowych i masońskich grupach. ....i. Tak tak, ziemia jest płaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 11.04.2022 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 wiadomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 11.04.2022 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Wierzą że tak po prostu jest i musi być.Ależ Kolego drogi – któż oczekuje od Ciebie byś drugim Chrystusem stał się – róbmy co w naszej mocy i to na takiej zasadzie, że jeśli się coś nam nie uda i coś spiepszymy a na światło dzienne to wyjdzie i ktoś będzie miał o nasze działania pretensje, to by było tak, że z podniesioną głową przyznać się będziemy do tego mogli dzięki czemu będziemy również mogli wyjaśnić dlaczego tak postąpiliśmy a nie inaczej. No powiedz mi proszę cóż by złego w tym było jak by „prusak” po Polsku napisał skąd pochodzi a tak to nie wiadomo czy on z Portugalii pisze czy może z Petersburaga - albo lub maże jak by co niektórzy zaczęli usuwać głupoty swoje z tematów konkretnych miast dokładać jeszcze do tej kupy gówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 11.04.2022 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Daremne jest gadanie o spiskach światowych i masońskich grupach. Większość rozpędzonych w dzisiejszym świecie ludzi i tak nie bierze tego pod uwagę. Wierzą że tak po prostu jest i musi być.Wybacz, że ja mam inne w tym temacie zdanie i sorki, że dalej próbować będę by Cię do swego zdania przekonać. Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : Podkomisja prezentuje raport w sprawie katastrofy smoleńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 11.04.2022 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Coś mi tu śmierdzi...Aaaa, pisiorem zaleciało... Specjalnie dla ciebie, samsu:Grüße aus Ostpreußen! Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 11.04.2022 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Coś mi tu śmierdzi... Aaaa, pisiorem zaleciało... Specjalnie dla ciebie, samsu: Grüße aus Ostpreußen!Jak byś ciemnego nie udawał, to by ci nie zalatywało – sorki za brak pozdrowień z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 11.04.2022 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 No powiedz mi proszę cóż by złego w tym było jak by „prusak” po Polsku napisał skąd pochodzi a tak to nie wiadomo czy on z Portugalii pisze czy może z Petersburaga - albo lub maże jak by co niektórzy zaczęli usuwać głupoty swoje z tematów konkretnych miast dokładać jeszcze do tej kupy gówna. Ten koleś którego tu wywołałeś żyje dniem dzisiejszym, liczy się tu i teraz. Wybacz, że ja mam inne w tym temacie zdanie i sorki, że dalej próbować będę by Cię do swego zdania przekonać. Na zakończenie w uzupełnieniu przykładzik malutki ku temu : Podkomisja prezentuje raport w sprawie katastrofy smoleńskiej Nie obraź się ale jak zobaczyłem p. Macierewicza to wyłączyłem. Przez 12 lat nic nie ugrali i nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 11.04.2022 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Z nim, to masz rację – pamiętam jak się wziął u nas za rozwalanie służb specjalnych i ilu naszych agentów straciło przez to życie. O tym jego raporcie, to już chyba z rok będzie – jak zaczęto występować o ujawnienie jego. Jest ustaw o informacji w przestrzeni publicznej – i co próbowali i nic wskórać nie mogli – aż tu nagle : „Nasz człowiek” i teraz ten raport – sowiety się odgrażają, że z Kaliningradu na atomówka dowalą, Chińczycy, że Amerykanie po mimo embarga ropą z sowietami handlują.Panowie zacznijcie te swoje głupoty usuwać z tematów konkretnych, bo kto wie – gdy zaczniecie nabierać do tego chęci, to może już możliwości na to nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.04.2022 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Ten koleś którego tu wywołałeś żyje dniem dzisiejszym, liczy się tu i teraz. . Dokładnie. Carpe Diem! liczy sie tylko tu i teraz, jutro jest nieważne! Hedonizm górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 13.04.2022 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Dokładnie. Carpe Diem! liczy sie tylko tu i teraz, jutro jest nieważne! Hedonizm górą!No o cóż się złościsz - jeśli Mazurem nie jesteś i z Mazur nie piszesz, to sory : 13. Terytoria Rosyjskie. Obwód Kaliningradzki. Informacje. S02E03. Skoro już tak chcesz koniecznie – to niech ci tak będzie : Hedonizm – pogląd, doktryna, uznająca przyjemność, rozkosz za najwyższe dobro i cel życia, główny motyw ludzkiego postępowania. Często mylone z epikureizmem, gdzie unikanie cierpienia i bólu jest głównym warunkiem osiągnięcia szczęścia. Wyróżnia się: hedonizm etyczny hedonizm psychologiczny hedonizm materialistyczny Wikipedia Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.04.2022 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Srogie piguły, Sebastianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts