rafal22 05.05.2022 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Cześć. Chcę wykonać ogrodzenie tak aby łatwo można było kosić kosiarką bez wykorzystania podkaszarki. Pomyślałem, że wyłożę płytki gresowe pod płotem na całej długości płotu. Tym sposobem jadąc kosiarką wzdłuż płotu będzie można dojechać do płotu i wykosić cały trawnik. Płytki chcę ułożyć na piasku zagęszczonym zagęszczarką i na wierzch dodać podsypki cementowo piaskowej. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Czy będzie trwałe? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.05.2022 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Raczej podłoże przepuszczalne, grys lub kliniec, aby nie wysadziło gdy zamarznie. Na to płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 10.05.2022 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Pod płytkami oprócz opisanych dodał bym jeszcze pasek geowłókniny tak aby chwasty itp. nie porastały przestrzeni pomiędzy płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal22 14.05.2022 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 Ten pasek geowłókniny to bezpośrednio pod płytki czy głębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts