wester123 07.05.2022 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Mam problem, mianowicie kupiłem bramę wjazdową przesuwaną i za każdym razem gdy ją zamykam to po zamknięciu sama otwiera do połowy i się zatrzymuje. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.05.2022 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Za mocno pchasz i odbija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.05.2022 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Mam problem, mianowicie kupiłem bramę wjazdową przesuwaną i za każdym razem gdy ją zamykam to po zamknięciu sama otwiera do połowy i się zatrzymuje. Proszę o pomoc Brama z automatem? Zapoznać się z instrukcją, przeprogramować. Ręczna? Może za bardzo ma "pod górkę" i zjeżdża ? Zupełnie poważnie: zlituj się i napisz coś więcej o sytuacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester123 08.05.2022 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Brama z automatem, nie ma pod górkę przez miesiąc działała normalnieNie zjeżdza sama tylko automat ją otwiera do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 08.05.2022 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Brama z automatem, nie ma pod górkę przez miesiąc działała normalnie Nie zjeżdza sama tylko automat ją otwiera do połowy To może by trochę pomógł model, marka. Jak ustawiona. To nie forum wróżbitów. Ale jak masz ją miesiąc, to czemu nie zgłosisz reklamacji? Przyjedzie serwisant i naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester123 08.05.2022 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 To może by trochę pomógł model, marka. Jak ustawiona. To nie forum wróżbitów. Ale jak masz ją miesiąc, to czemu nie zgłosisz reklamacji? Przyjedzie serwisant i naprawi. napęd Beninca Bull 5, reklamację zgłosiłem ale mi powiedzieli że wada powstała na skutek nieprawidłowego używania napędu bramy i mi tego nie uznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.05.2022 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Że co, że przesuwną bramę używałeś jako rozwieraną czyli uchylną??? Niby jak można niewłaściwie używać bramy przesuwnej? Przecież nie używałeś jej jako wyciagarki do wagonów czy do szybowca? Coś to dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.05.2022 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 napęd Beninca Bull 5, reklamację zgłosiłem ale mi powiedzieli że wada powstała na skutek nieprawidłowego używania napędu bramy i mi tego nie uznali Wygląda na to, że nie wszystko wiadomo o Twoim przypadku. Nikt nie pomoże szybciej niż zorientowany sprzedawca/montażysta. Zakładam, że "reklamację" odrzucił sklep ? Może spróbuj zadzwonić do serwisu i porozmawiaj o swoim przypadku (w sensie w próbie diagnozy przyczyn usterki i sposobie naprawy). Instrukcja dostępna na stronie producenta: https://beninca.pl/wp-content/uploads/2015/05/BULL_instrukcja_u%C5%BCytkownika.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts