GorveenN 18.05.2022 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Chciałbym zamienić kuchnie (środkowy pokój) w moim mieszkaniu na gabinet, jednocześnie przenosząć kuchnie do salonu (pokój po lewej), wydzielając aneks kuchenny w lewym górnym rogu. W salonie chciałbym mieć kanapę, stół (chociaż może wystarczy bar zintegrowany z aneksem?), miejsce na telewizor. Robiąc remont generalny postanowiłem również od zera zaplanować sypialnie (pokój po prawej). Chciałbym mieć w niej dużą szafę, łóżko najlepiej 180x200 oraz komodę. W przedpokoju chciałbym również gdzieś zmieścić małą szafę na ubrania wierzchnie. W głowie mam już minimalną koncepcję jak to wszystko bym widział, natomiast chętnie posłucham porad osób ze świeżą głową. Plan mieszkania: https://ibb.co/pncK2GQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.05.2022 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 jak chcesz do tego aneksu poprowadzić kanalizację i wentylację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GorveenN 19.05.2022 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Planowałem wpiąć się w piony w mieszkaniu sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 19.05.2022 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 No i kropka. Zamykamy posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GorveenN 19.05.2022 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Czy jest coś złego w podłączeniu się do pionu sąsiada, o ile ten wyrazi na to zgodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 19.05.2022 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Prawo. Nie można już łączyć w jednej wentylacji kilku mieszkań. Z kanalizacją to mniejszy problem - wystarczy zgoda spółdzielni/wspólnoty (piony to część wspólna budynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts