gervith 07.06.2022 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Dzień dobry, Szukam pomysłu jak zagospodarować miejsce na zdjęciu. Docelowo chce dać jakąś niewysoką szafkę RTV na której będzie stał TV. Pytanie co zrobić z otworem, pierwsza myśl to może jakieś lamele do samej podłogi.. np. czarne. Musiałyby być dość gęsto bo mam kota i nie chciałbym zeby skakał sobie tam i strącił tv. Drugi pomysł to może jakaś szyba, ale to wydaje mi się drogą opcją i mniej pewną. Raczej nie chcę murować tej ściany. Ktoś ma jakiś pomysł? Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2022 przez gervith dodanie zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 07.06.2022 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Lamele drewniane. Kolor drewna, czarny będzie TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2022 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 07.06.2022 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Lamele do samej góry. W nowym będę sporo tego dawał. Lata 60 i 70 wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gervith 07.06.2022 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Dziękuję wszystkim, zrobimy lamele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts