Robinson74 16.06.2022 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Potrzebuję kupić ok. 120 m2 gresu technicznego przez internet. Czy ktoś ma sprawdzony sklep w takim asortymencie?Dobrze by było, gdyby można było skompletować jeden kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 17.06.2022 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 A ewentualnie gdybym nie kupował przez internet, to czy ktoś zna Limone Town Soft Grey 33cm? CO to w ogóle za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2022 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 ja kupowałam przez Internet wszystkie płytki do domu - szukałam jakie mi się podobają a potem sklep z najniższą ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts