waka 03.07.2022 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Cześć.Przymierzam się do zamówienia firmy do wykonania studni głębinowej.Jak mogę wiedzieć na jaką głębokość kopali? Tak na wszelki wypadek żeby nie dać się oszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.07.2022 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Serio pytasz jak zmierzyć glębokość studni? Sznurek, ciężarek i mierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 03.07.2022 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 No serio pytam. Myślałem że może mają tam jakieś urządzenie które pokazuje głębokość wiercenia. Muszę kupić jakiś mocny sznurek żeby odważnik się nie urwał i nie zatkał wiercenia i trzeba też uważać chyba żeby woda tego odważnika nie wystrzeliła w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.07.2022 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Nie lepiej policzyć ile metrów bieżących rur weszło w odwiert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 03.07.2022 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Też o tym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts