Agapi 27.07.2022 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Cześć Szukam pomocy w odpowiedzi na pytanie. W jaki sposób mogę zabezpieczyć betonową podłogę przed położeniem paneli dębowych przed wszelkimi robakami. Czy jest jakaś papa, która chroni powierzchnię przed rozwojem robaków? Może jakaś specjalna farba, którą można pomalować podłogę przed położeniem paneli. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2022 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 a jakie robaki żerują w betonowej podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 13.12.2023 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 Nie sądzę, że to by na mnie zadziałało. Dosłownie przeniosłem się do innego wynajętego mieszkania miesiąc temu, myśląc, że zostawiam te mfs. Ale te pasożyty po prostu mnie nie opuszczają. Byłem zaskoczony, gdy zobaczyłem maleńkie stworzenia wielkości kurzu pełzające wewnątrz mojej elektroniki. Może to były elektrony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.12.2023 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Może małe rybiki? Młode są prawie przezroczyste, stare sa wieksze i ciemne. Miałem kiedyś gdy mieszkałem we Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts