pawelqqq1987 13.08.2022 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2022 Witam. Zostałem właścicielem działki na której przebiega przewód ze światłowodem. Zgodę na przeprowadzenie dał jeszcze teść. Mam pytanie do Was. Nie widzę nigdzie żadnych zapisów. Czy mogę ubiegać się od dostawcy jakiejś rekompensaty z tego tytułu np. darmowy abonament na interent w związku z przewodem który idzie przez moją działkę do kolejnych działek? Przewód jest puszczony blisko ogrodzenia więc nie będę robił z tego tytułu problemów jedynie chodzi mi o rekompensatę jaką można z tego tytułu uzyskać. Ktoś miał już taką sytuację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 16.08.2022 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2022 Sprawdź treść umowy. Zobacz też treść wpisu w KW, czy nie ma tam słowa "nieodpłatna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 19.08.2022 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Zapewne wszystko i tak było na "gębę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 19.08.2022 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Wezwij operatora do usunięcia światłowodu, wyznacz mu termin 30 dni pod rygorem wycięcia obcego nielegalnego kabla.Myślę że poszuka dokumentów i dostarczy Ci ich kopie.Będziesz wiedział na czym stoisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts