Kaizen 17.08.2022 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 jak planujesz całkowite uzależnienie i z takim agregatem to ekonomia się nie licz, tylko czy będziesz miał czym zalać zbiornik. To nie jest uniezależnienie tylko zmiana uzależnienia od Taurona na uzależnienie od Orlenu. Czyli tak czy inaczej od państwa. Całkiem niedawno odbijałem się od dystrybutorów z napisem "napełnianie kanistrów i beczek zakazane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 18.08.2022 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 To nie jest uniezależnienie tylko zmiana uzależnienia od Taurona na uzależnienie od Orlenu. Czyli tak czy inaczej od państwa. Całkiem niedawno odbijałem się od dystrybutorów z napisem "napełnianie kanistrów i beczek zakazane". O czym Wy piszecie? To jest przygotowanie na black-outy a nie żadna praca nonstop na agregacie W koncu trzeba odzyskać swoje oddane 10kWh do Taurona z PV a skoro Sasin zapewnił że prądu nie zabraknie to ja dobrze wiem co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 19.08.2022 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Znalazłem taki film: ale nie rozumiem co Ten Pan mówi w 2:06, falownik się nie uruchomi bo będzie wiedział, że ma napięcie z blbleble Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez SNCF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 19.08.2022 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Znalazłem taki film: ale nie rozumiem co Ten Pan mówi w 2:06, falownik się nie uruchomi bo będzie wiedział, że ma napięcie z blbleble z skądinąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 24.08.2022 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Zobaczcie ile jest warte wszystko co państwowe w tym PRL 2.0 co żyjemy Piszę do Taurona, proszę o wydanie warunków jakie ma spełniać instalacja Agregatu Prądotwórczego z SZR dla prosumenta z Fotowoltaiką itd Odpowiada tępa dzida: Przesyła LINK, który NIE ISTNIEJE oraz stertę/listę papierów do wypełnienia Odpisuje jej czy jest pijana czy co? no to odpowiada: buahahaha dykta, dykta i karton Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez SNCF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.08.2022 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Dykta i karton to solidne materiały.https://dom.wp.pl/dom-z-kartonu-ekologiczny-niedrogi-i-szybki-w-budowie-6098153075401345g/9 PRL 2.0 to jest państwo z goonwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts