polsky166 26.08.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 https://www.kotrem.pl/kociol-ret-ekoRet-eko 258 - 2510650.00 netto13099.50 23%11502.00 8% Co sądzicie o tym kotle i czy spokojnie wystarczy do ogrzania domu ok 150m2, słyszałem opinie aby brać 30KW? Dlaczego ceny są podane netto, 8 i 23% i ktorą cene płaci użytkownik? Orientujecie się powinien kosztować orientancyjnie montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 26.08.2022 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 https://www.kotrem.pl/kociol-ret-eko Ret-eko 25 8 - 25 10650.00 netto 13099.50 23% 11502.00 8% Co sądzicie o tym kotle i czy spokojnie wystarczy do ogrzania domu ok 150m2, słyszałem opinie aby brać 30KW? Dlaczego ceny są podane netto, 8 i 23% i ktorą cene płaci użytkownik? Orientujecie się powinien kosztować orientancyjnie montaż?Tak z ciekawości pytam : dach domu kopertowy bez okapów, kryty papą – ocieplenie zostało położone na ściany z cegły silikatowej – z kotłowni jest wyjście bezpośrednio na zewnątrz ? : Jak najtaniej ogrzać dom? Rok budowy 1993 Budynek jest piętrowy z piwnicami i strychem Ocieplony ściany 15cm, strych 15cm styropianu Obecnie opalany jest węglem kopciuchem Inwestować w gaz czy jakiś pięć na ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polsky166 26.08.2022 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 26.08.2022 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 zgadza sie@mtedusz – siema – serio o to pytasz czy zaś jaja sobie robisz, by wszystkich w babuko załadować. Ty co las masz o kocioł na ekogroszek pytasz – tosz to dramat jest jakiś – tyle żeś tu się nawojował i masz nie jako to czego chciałeś – no ale dosyć o tem. 23% płacisz jak na własną rękę kocioł montować będziesz a 8% jak kocioł kupujesz razem z montażem firmy od której kocioł bierzesz - jak to wychodzi - tego nie wiem - dopytać się musisz - za darmo nie przyjadą i za darmo też podłączać go nie będą . Co do reszty wypowiadać się nie będę, bo bardziej ty niż ja tobie o tem i do tego świadom jesteś tego co się dookoła dzieje a jak by jeszcze tego mało było, to masz mądrości o tym całą masę w temacie który sobie założyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 26.08.2022 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 Tak z ciekawości pytam : dach domu kopertowy bez okapów @mtedusz – siema Sherlock Holmes w najczystszej postaci - brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 29.08.2022 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 No i co tak po cichu siedzisz – zadałem ci pytanie i długo czekać jeszcze będę na odpowiedź – czy kolejny temat sobie założyłeś by dalej nas tu po brzytwie spuszczać.Jak gadać nie chcesz, to gitary nie zawracaj – z Info bardzo dobrze obeznany jesteś więc lepiej jak ich przeciągniesz niż tu nam masz nerwy znowu szarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 29.08.2022 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 No i co tak po cichu siedzisz – zadałem ci pytanie i długo czekać jeszcze będę na odpowiedź – czy kolejny temat sobie założyłeś by dalej nas tu po brzytwie spuszczać. Jak gadać nie chcesz, to gitary nie zawracaj – z Info bardzo dobrze obeznany jesteś więc lepiej jak ich przeciągniesz niż tu nam masz nerwy znowu szarpać. Na info już nie da się siedzieć , tam nawet kropki uznają za przekleństwa więc po którymś razie tego świętoszkowatego gościa zlikwidowałem konto . ps mtadeusz potrzeba ci kotłów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 30.08.2022 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 O jakie info chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 30.08.2022 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 O jakie info chodzi?Forum info-grzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts