piotrekgg 17.09.2022 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Hej, Mam problem ponieważ w domu śmierdzi z odpływu prysznica. Mam zamontowany syfon z linka https://m.leroymerlin.pl/hydraulika/kanalizacja-wewnetrzna/syfony/syfon-brodzika-90-mm-chrom-aniplast,p434662,l675.html W domu jest oczyszczalnia ścieków. Z żadnych innych urządzeń smród się nie wydobywa. Czy to kwestia że syfon jest do d***, złego montażu (dom ma rok) czy może coś z oczyszczalnia ścieków (tabletki z bakteriami wrzucam regularnie)? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2022 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Mam u siebie odpływ liniowy, który przy złym zamocowaniu przepuszcza smród (wywija się uszczelka podczas wciskania w rurę odpływową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 21.09.2022 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Musisz pilnować i zalewać zawsze syfon wodą. Czy masz odpowietrzenie kanalizacji nad dachem ?Jeśli nie to zawsze po większym wietrze musisz się spodziewać że będzie śmierdziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts