Małemieszkanieproble 22.09.2022 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Cześć,Jestem posiadaczka nieustawnego małego salonu z aneksem przez którego dostaje do głowy. Chciałabym na 18m2 zmieścić aneks, narożnik, tv oraz mały stół. Czy jest to realne? Zdjęcie https://m.fotosik.pl/zdjecie/d38298267cbbdaee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 22.09.2022 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2022 pokombinuj cos w tym stylu tylko dobrze zweryfikuj wymiary poszczegolnych elementow - mozliwe np. ze stol okragly by tez wszedl. Tak czy inaczej chcac zupelnie otworzyc 2 skrzydla okienne trzeba sie liczyc z zprzestawianiem krzesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małemieszkanieproble 22.09.2022 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Jest to jakaś myśl choć właśnie chyba nie chciałabym tak bezpośrednio patrzeć się na tv i kuchnie. Myślałam żeby trochę uciąć kuchnie i postawić ściankę działową, lamele i tam powiesic telewizor a mała rogówkę dać do tego wolnego rogu. Tylko nie wiem jak to będzie wyglądać jak to zabuduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2022 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2022 (edytowane) Chciałabym na 18m2 zmieścić aneks, narożnik, tv oraz mały stół. Bez problemów. Powiększ aneks, by to była wygodna przestrzeń do gotowania. Postaw ściankę (może być nawet półścianka) na telewizor. Jednocześnie osłoni widok na kuchnię z kanapy. Okrągły stół mniej zawadza. Drzwi do salonu lepiej zrobić suwane (w kierunku kanapy) a nie otwierane półścianka: ścianka łączoną z ażurowym przepierzeniem: ażurowe przepierzenie: Edytowane 23 Września 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts