bwojtek 30.09.2022 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Pogoń za zyskami z reklam osiągnęła chyba szczyt...Nie dość, że wg mnie celowo reklamy pojawiają się z opóźnieniem by ktoś klikający post "przypadkowo" kliknął reklamę to teraz jeszcze pojawiła się na górze strony reklama, która zasłania przycisk "wyloguj".Przeginacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.09.2022 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 dlatego nie mam oporów przed używaniem ad blocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guteksan 12.10.2022 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Nie tylko zasłaniają wylogowywanie ale i zalogowywanie, co w praktyce blokuje aktywne korzystanie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.10.2022 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Ad block + automatyczne logowanie. Chyba nie wstydzisz się obecności na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotesz 27.12.2022 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Ja chciałem się zalogować, ale otworzyła się jakaś nowa strona. Formularza kontaktowego Muratora brak. A chodzi o najnowszy numer z reklamą rekuperatora. Wiem, że redakcja nie odpowiada za treść reklam, ale trzeba mieć trochę odpowiedzialności za reklamy związane z tematyką magazynu. W reklamie zawarte są NIEPRAWDZIWE treści. Zawyżone parametry odzysku ciepła, zawyżona wydajność (na własnej stronie podają niższe parametry), brak informacji o głośności, wszystko naj,naj,naj, nawet cena powyżej 20 tys. Po prostu nie wypada takich reklam prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts