tomek0700 04.10.2022 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Cześć,Co roku gdy robi się zimniej i zaczyna mocniej wiać pojawia się smród w łazience z kanalizy. Nie wiem skąd, dlatego pomyślałem żeby założyć na wywiewce turbowenta żeby się cofało się tam powietrze. Czy można tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 04.10.2022 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Sprawdź wszystkie syfony lub gdzieś na ostatniej nitce zlewu, brodzika itp znajduje się zawór napowietrzający podciśnieniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek0700 04.10.2022 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Nie ma nic takiego. Jest tylko wywiewka ponad dach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 05.10.2022 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Jeśli nie ma nic o czym pisałem to woń prawdopodobnie pojawia się poprzez wentylację w łazience.Żródłem oczywiście jest napowietrzenie kanalizacji wyprowadzone ponad dach, możliwe że sąsiaduje z kominem wentylacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.10.2022 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Nie ma nic takiego. Jest tylko wywiewka ponad dach Masz w łazience nawiewnik? Nie wysysa Ci wody z syfonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek0700 05.10.2022 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Wątpię , turnowent jest zamontowany więc raczej cofki nie ma Nie mam w łazience nawiewnika, nie ma okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek0700 05.10.2022 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Nie wysysa wody , woda jest w syfonach. A jak hula wiatr w odpowietrzniku to nie ma możliwości cofnięcia smrodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 05.10.2022 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Wątpię , turnowent jest zamontowany więc raczej cofki nie ma Nie mam w łazience nawiewnika, nie ma okien. I niby turbowent uchroni Cię przed cofką? To ze obraca się zawsze w jedn stron nie ma a tak wielkiego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts