maja333 12.10.2022 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Cześć wszystkim. Myślę o zmianie zawodu na coś ciekawszego i lepiej płatnego. Co byś mi poradził? Czy możliwe jest przejście do branży IT? Czekam na Wasze rekomendacje w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.10.2022 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Cześć wszystkim. Myślę o zmianie zawodu na coś ciekawszego i lepiej płatnego. Co byś mi poradził? Czy możliwe jest przejście do branży IT? Czekam na Wasze rekomendacje w komentarzach. Jakie masz wykształcenie i w jakim teraz pracujesz zawodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.10.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 sądząc z budowy zdań to bot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.10.2022 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 "Co byś mi poradził?" a później "Czekam na Wasze rekomendacje " ale nick:maja333 to już nowość i wyższy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalak 28.10.2022 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2022 (edytowane) Jakiś czas temu czytałem pewien artykuł i zawody, ktore są najlepiej opłacalne na świecie jak również i w Polsce to pracownik IT prawnik ( ale po specjalizacji a nie tylko taki od razu po studiach) ceo lekarz no i ogólnie kadra menadżerska - jeśli chcemy pracować w tym dziale dobrze jest zadbać o porządne kursy z zarządzania jak tutaj Edytowane 8 Listopada 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.10.2022 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2022 Jakiś czas temu czytałem pewien artykuł i zawody, ktore są najlepiej opłacalne na świecie jak również i w Polsce to pracownik IT prawnik ( ale po specjalizacji a nie tylko taki od razu po studiach) ceo lekarz no i ogólnie kadra menadżerska Zawód nie ważny . Najważniejsze dążyć do posiadania biznesu który można skalować oraz nadwyżki finansowe inwestować tak aby uzyskiwać z tego przepływy pieniężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 30.10.2022 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2022 zawód syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.10.2022 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts