Robinson74 20.10.2022 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Czy ma ktoś pomysł jak wsunąć taką pralkę i suszarkę do wnęki? Oto ta wnęka. Jakieś rolki może kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.10.2022 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Są rolki i dźwignia w necie lecz nie nadają się do niczego, tylko wywalisz sto zeta. Przycinasz struganą kantówkę 25mm L= 1m (aby wyrobić zakręt do wnęki) ze 4 sztuki, z kija do grabi (twarce drewno!!!) tniesz 8 rolek (czyli odcinki po 20cm)+kilka krótkich klocków i ćwiczenia z fizyki. Kolega Archimedes się kłania = dźwignia. Primo: ostrożnie bo jak taki wysoki słupek spadnie ci z wałka podczas jazdy, to może się przewrócić! Secundo: przemyślałeś te gniazdka z tyłu? Jak włączysz gdy podjedziesz takim pietrusem oraz jak wyłączysz w razie awarii? IMHO powinny byc dostępne po zamontowaniu sprzętu. Nową podłogę w kuchni połozyłem z jednego kawałka wykładziny (~~ 4 m x 4 m kształt jak L , mebli zero bo wymiana, ale zmywarką nawet nie odjeżdżałem więcej niż 20cm lewo/prawo) - miałem kilka listew, wałków i krótkich klocków. Z lodówką wyjechałem - też na wałkach, bo na wprost drzwi. Zresztą musialem, bo dopiero po wyjechaniu lodówką mogłem wjechac z blatem ~~L=3,37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weruszka 21.10.2022 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 super fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 21.10.2022 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Bertha, dzięki. Będę rozkminiał Twoją propozycję. A te gniazdka nie będą wykorzystywane. W szafie obok są następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 21.10.2022 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 U siebie na suszarkę zrobiłem dodatkową półkę. Dzięki temu był to prostsze. Wsunęliśmy pralkę, potem na górę suszarkę bez większego problemu. Wystarczyła żona do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.11.2022 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Reklama piękna, ale w rzeczywistości pewnie już tak kolorowo nie jest:https://www.z-promo.com/pl/v2/lightfurniture/?&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=16448524232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.11.2022 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 O tym pisałem w #2. Pomysłodawca chyba nie podnosił ani nie przemieszczał cięzkich przedmiotów tym wynalazkiem. Na obrazku wygląda super i to jest koniec przydatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts