martingg 23.10.2022 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Tak wiem temat wałkowany ale już sam nie wiem. Garaż wolnostojący doklejony do domu bez przejścia. 15cm szary styro dookoła 0,31. Garaż płyta fundamentowa na 5cm xps. Mam 23cm do zrobienia podłogi, garaż 36m2 na dwa samochody, nieogrzewany. Dać styropian 13cm eps 150 czy 23 cm wylewki samej? Siatka będzie zatopiona profilaktycznie tez. Jakieś tips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 24.10.2022 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 23 cm wylewki tanie nie będzie...Ja bym dał styropian. Jak są zyski energetyczne, to warto. Później już nie dodasz, jeśli najdzie Cię ochota pomajsterować w niemałym garażu i nie kręcić kluczem skostniałymi dłońmi...Tutaj, z tego co widziałem towarzystwo jest podzielone 50/50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.10.2022 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Jak płyta odizolowana od fundamentu domu, to beton. Taniej i lepiej. Zbędny też ten EPS pod płytą. Byłoby jeszcze lepiej i taniej - ale już przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts