Karat 21.11.2022 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Witam, Chciałabym podpytać, bo każdy może mieć inną ciekawą wizję. W projekcie mamy kuchnię za schodami po prawej stronie. Zastanawiam się czy nie zrobić jej w salonie po lewej stronie w kształcie litery U a częśc w której miałabyć kuchnia na tv , narożnik/ kanapę rozważam opcję dodania kozy w salonie. I jakoś nie mam wizji jak to rozplanować. Ważne jest dla mnie układ kuchni fukncjonalny, salon ze stołem i miejsce na kanapę z tv oraz koza/kominek ale bliżej mi do opcji ładnej kozy Serdecznie Dziękuję za wszelkie podpoiwedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 21.11.2022 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Wszystko można zrobić, Lewa strona w kształcie L blisko garderoby i WC nadaje się do tego znakomicie. Bliskość WC zapewnia wodę i kanalizację ana końcu ściany jest komin z kanałem spalinowym i wentylacyjnym..Komin w narożniku byłej kuchni może być przyłączem do narożnego kominka w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2022 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Polecam powiększyć wiatrołap i ilość szaf w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2022 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 I nieco więcej prac - wykucie otworu drzwiowego w ścianie nośnej. Gabinet zamykany suwanymi przeszklonymi drzwiami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karat 11.12.2022 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Dziękuję, za podane wizje Zastanawiam się coraz bardziej nad opcją kuchni po lewej stronie. a za łazienką robienie schowka. może ktoś coś od strony praktycznej podpowiedzieć? Salon tak, żeby usunąc ścianę od schodów, coś jak na zdjęciu . a Kuchnia według projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2022 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 problem z tym fragmentem przy schodach - jest trochę za wąski na ustawienie kanapy w poprzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karat 19.12.2022 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 problem z tym fragmentem przy schodach - jest trochę za wąski na ustawienie kanapy w poprzek Dziękuję, myślę , że wielkiego naroznika nie będę tam stawiać jakaś fajna kanapa powinna się spoojnie zmieścić. Dziekuję bardzo wszytskim za podpowiedzi i pomysły. Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts