jatab18 15.12.2022 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Witam jestem w trakcie remontu starego domu i nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem. Mam parter uzytkowy a w przyszłości będę również używał 1 pietra czyli podasze uzytkowe. Na chwilę obecna dalem welne pomiedzy belkami ale nie dałem foli na stelarze nad plytami g-k. Czy dobrze zrobiłem czy jednak ta folie paroizolacyjna trzeba dac gdzieś ?? Edytowane 17 Grudnia 2022 przez jatab18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 15.12.2022 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) W tytule folia paroizolacyjna, a w treści paroprzepuszczalna. To jaka w końcu? Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Ratpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatab18 17.12.2022 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 W tytule folia paroizolacyjna, a w treści paroprzepuszczalna. To jaka w końcu? Juz zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 17.12.2022 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Skoro dałeś tę folię między belkami (stropowymi, jak rozumiem), to po zagospodarowaniu poddasza ta folia straci znaczenie. Jeśli chodzi o krokwie, a nie belki stropowe, to folię paroizolacyjną koniecznie trzeba było dać między płyty GK i wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatab18 17.12.2022 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Jeszcze nie dalem plyty przykręcone juz po szpachlowane. Na gotowo. To nie ma do dawac na stropie. Czy dac i przykryc welna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 17.12.2022 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Możesz napisać to poprawnie, bo szczerze mówiąc nie zrozumiałem o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatab18 18.12.2022 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Mam zrobiony na parterze sufit podwieszany na gotowo. Ale nie dalem foli paroizolacyjnej. I czy moge dac folie na stropie pomiędzy belkami na deski pod wełnę?? Podasze będzie uzytkowe ale za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.12.2022 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Jak będzie użytkowane, to chyba lepiej dać folię tam, gdzie docelowo powinna być. Tak jak piszesz też może być póki co, tylko po co robić dwa razy robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts