piryt17 29.12.2022 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Cześć wszystkim piszę z prośbą o pomoc przy zmianie rozkładu. Całe mieszkanie ma powierzchnię 42m2 i znajduje się w bloku z lat 80'. Zależy mi głównie na zmniejszeniu przestrzeni ciągów komunikacyjnych, ponieważ zajmują one dużą część a przy takim małym metrażu warto je inaczej zagospodarować. Wszystkie ściany to ściany działowe więc nie stanowią one większego problemu przy zmianie rozkładu, większym ograniczeniem mogą być okna (zaznaczone niebieskim kolorem) które w salonie stanowią prawie całą szerokość ściany. Jestem wdzięczny za każdy przesłany pomysł. Przepraszam za jakość grafiki, niestety nie mam profesjonalnego rzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2022 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 (edytowane) nie jest potrzebny profesjonalny rzut, ale przydałyby się wymiary. Można zrobić aneks kuchenny i włączyć w niego przestrzeń korytarza a z połączonej kuchni i sypialni zrobić jeden większy pokój. Między aneksem kuchennym a wc z korytarzyka można zrobić mini spiżarkę. Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Elfir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 31.12.2022 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 W takim układzie można by dodać jeszcze drzwi z sypialni do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.01.2023 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 raczej nie, bo na tej ścianie będzie prawdopodobnie poprowadzona rura wody i kanalizy do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 01.01.2023 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Można to zrobić w stopniu, oczywiście nie jest to wygodne, ale może stopień jest jednak wygodniejszy, niż krążyć do łazienki wokół mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2023 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 to mieszkanie jets tak malutkie, że to różnica kllku kroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 02.01.2023 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Tiaa, powiedz to żonie, która chce jeszcze "upudrować nosek" gdy już goście w drzwiach... Nie chodzi o odległość, lecz o to, by mieć przejście z sypialni do łazienki z pominięciem strefy ogólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2023 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 jak goście w drzwiach to bliżej mieć drzwi do łazienki przy drzwiach wejściowych Chcesz się pozbywac komunikacji a tworzysz kolejne korytarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 02.01.2023 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Sprzeczasz się jak baba. Napisałem swój pomysł, podałem argumenty za i wystarczy. Autor wątku sobie sam zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2023 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 jestem "babą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts