tomasziolkowski 05.01.2023 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) @RatpawOgólnie palety to był zawsze dość chodliwy temat.EUROpalety i inne z kaucją - tu pilnowałem zwrotów żeby mi się zgadzało w papierach.Ale takich "no name" leży w koncie działki cały stos i już pytali o nie:- dwóch kurierów- tubylec ze wsi- ekipa od wykończeniówki- kolega z hurtowni budowlanej Jak nie planujesz na ognisko czy do kominka - to wystaw przed płot, niech biorą. Przynajmniej porządek na działce za darmo zrobią. Edytowane 5 Stycznia 2023 przez tomasziolkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 05.01.2023 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Stara umowa jeszcze kilka lat temu negocjowałem obniżkę. Co roku chcą podnieść abonament ale zawsze odmawiam. Lepszy taki kiijent niż żaden Spróbuj nie płacić wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtherm 05.01.2023 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Ja na budowie zainstalowałem atrapy kamer w widocznych miejscach i do tego 2szt fotopułpapek, ale najlepsze w monitoring są babcie w oknach sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts