asaledr 04.01.2023 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Witam, Posadziłem sobie drzewka owocowe, chce je ładnie palikować. Ładnymi tłoczonymi palikami.Drzewka są niskopienne, wystarczą paliki o średnicy 4 cm? Nie mam bardzo wietrznych terenów, chce żeby po prostu równo rosły i w razie burzy żeby ich nie połamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2023 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 zwykle prowadzi się przy palikach bambusowych, które dodatkowo stabilizowane sa drutem między sobą https://bi.im-g.pl/im/68/59/17/z24483688AMP,Sad-jablkowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwzp 20.03.2023 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Ja po tym jak parę bambusów mi przegniło, albo się złamało, albo przekrzywiło, stosuję pręty zbrojeniowe. Są cienkie, mało widoczne i wytrzymałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts