bartolomeooo 06.01.2023 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Chyba głupie pytanie chcę przykleić lustro łazienkowe do płytek na dwustronną taśmę, ale jednocześnie za lustrem są kable które idą do kinkietu nad lustrem (bo wstępnie miało być lustro podświetlane a potem jednak zmieniło się decyzję na kinkiet). Taśma ma grubość jakiś 1-2 mam więc czy mogę zamontować lustro na podwójną albo nawet potrójną warstwę taśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 06.01.2023 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Mam lustro przyklejane do płytek, ale nie jest przyklejone lustro tylko jego ramka. Tafla lustra jest od tyłu pokryta jakąś farba czy też lakierem, nie wiem czy taśma klejąca nie uszkodziłaby tej powłoki, i wolałem przykleić samą ramkę.Lustro mocowane w ramce odstaje jakieś 5mm od płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 06.01.2023 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Zastosuj klej w tubie typu mamut itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 06.01.2023 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Mozesz. Ale musisz zalozyc, ze w kazdej chwili moze spasc - zmiany wilgotnosci, temperatury i czas zrobia w koncu swoje.Klej mamut/tytan jak juz zaproponowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 08.01.2023 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Nie podzielam opinii że może się odkleić.Potrzebowałem kiedyś odkleić lustro i prawie skończyło by się na połamaniu ramki tak silnie się trzymało. Raczej chyba glazura by się oderwała od ściany. Przyklejone było na taśmę dwustronną taką ok 1-2mm grubości piankową i trzeba było na siłę nożem odcinać i podważać ramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 11.01.2023 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Dobra taśma też da rade tak jak mówicie. Np Grand ma bardzo dobre taśmy. Używamy ich w kopalni na dole i dają radę, a sam osobiście kleiłem tablety w łazienkach na nich i trzyma latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts