Dzejqp 10.01.2023 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Witam, wypoziomowaniem podłogę na strychu położyłem co 40cm legary 60mm x 40mm chciałbym przykręcić do nich płytę 12mm osb-3 albo osb-4 na wkręty z drobna dylatacja między płytami na nie przykleić jakaś twarda izolacje akustyczna (myślałem o macie płycie z wiórów drewnianych 4mm (takie jak podkład pod panele)) i na te maty przykleić kolejna warstwę płyty osb 12 mm. Czy jest to w ogóle jakiś sensowny pomysl? Może jest jakaś inna opcja? Nie ukrywam, ze zależy mi na niskich kosztach. W załączniku przesyłam zdj jak to jest do tej pory położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
informatycki 16.01.2023 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Ja bym dobrze wygłuszył pianą i potem normalnie mata podkładowa i panele. Mysle że bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 16.01.2023 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Przyklej tasme wygłuszającą na te legary i na to to osb, ale 18-22 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts