Kaire 24.01.2023 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 zeusik - to jest kuchnia z półwyspą. Zdecydowanie rzadko się taką spotyka w bloku. I może być zagospodarowana jako kuchnia U. Lodówka jest zaraz na początku a piekarnik w zabudowie na końcu. Dodatkowo szafa na ścianie z łazienką pełniąca rolę spiżarki. Ja w ogóle nie mam w swojej kuchni górnych szafek. A jedyna półka jest taka bardziej dekoracyjna. Ale można też tak: Na moja dzialke tak sie nie da dom jest po prawej stronie i ciemno w pokojach by bylo dlatego caly salon jest po prawej z duzymi oknami jednym na koncu by dawalo swiatlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.01.2023 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 3 mi sie podoba i zostaje wiele osob ma i zyje. Masz kolejnego zadowolonego: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?381179-Problem-z-oknem-naro%C5%BCnym-na-profilu-Veka&p=8173997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2023 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Na moja dzialke tak sie nie da dom jest po prawej stronie i ciemno w pokojach by bylo dlatego caly salon jest po prawej z duzymi oknami jednym na koncu by dawalo swiatlo. Ale przyszło ci na myśl odwrócić lustrzanie projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaire 28.01.2023 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Nie mialo by yo sensu po lewej bliska odleglosc granicy siatki i drzewek wchodzi tylko w gre prawa strona na ogrod . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaire 28.01.2023 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Masz kolejnego zadowolonego: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?381179-Problem-z-oknem-naro%C5%BCnym-na-profilu-Veka&p=8173997 Co to ma do rzeczy??? Gosc montuje kuchnie czyli nawet tam nie mieszka....nikt nie wie jak budowany dom , jak ocieplony , czy grzany , jak zalozone okno...kazdy dom jest inny , inaczej budowany , kazde okno inaczej montowane. Nie wiem moze masz zal , ze takiego nie masz a bys chcial ? Ps. Nie problem pozniej takie okno zamurowac....gorzej sciane burYc jak sie chce. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Kaire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts