airbrk 05.02.2023 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Witam, mieszkam w bloku i chciałbym zamontować dodatkowo do kratek wentylacyjnych siatkę plastikową. Kratka wentylacyjna jest metalowa. Moje pytanie brzmi na co najlepiej przykleić tą siatkę tak aby trzymało? Jakiś klej ? Wiem że mógłbym kupić już gotową kratkę z siatką , ale mam nietypowy rozmiar otworu wentylacyjnego, więc to będzie prostrzym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.02.2023 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Nie rób tego - błyskawicznie siatka zapycha się brudem i wentylacja przestaje działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.02.2023 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Ale jemu pewnie chodzi o to, żeby ten brud nie wpadał do mieszkania, jeśli ten brud leci z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.02.2023 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Witam, mieszkam w bloku i chciałbym zamontować dodatkowo do kratek wentylacyjnych siatkę plastikową. Kratka wentylacyjna jest metalowa. Moje pytanie brzmi na co najlepiej przykleić tą siatkę tak aby trzymało? Jakiś klej ? Wiem że mógłbym kupić już gotową kratkę z siatką , ale mam nietypowy rozmiar otworu wentylacyjnego, więc to będzie prostrzym rozwiązaniem. Moim zdanie taśma dwustronna dobrze się nada, łatwo później zerwać w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 06.02.2023 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Tak jak kolega wyżej pisze - taśma dwustronna lub klej na gorąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbrk 07.02.2023 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Ale jemu pewnie chodzi o to, żeby ten brud nie wpadał do mieszkania, jeśli ten brud leci z góry. Dokładnie tak kolego, dużo syfu leci przez tą kratkę i mam nadzieję że ta siatka chodz trochę zatrzyma. Mam świadomość że się zapcha, lecz bede ja regularnie czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts