luki_19885 20.04.2023 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 Witam Wszystkich na forum, Mój tata położył na strychu panele podłogowe. Czasami zimą, przy dużym wietrze przez szczeliny między dachówkami na podłogę dostaje się trochę śniegu. Tata zastanawia się, czym zaimpregnować te panele, żeby chociaż trochę zabezpieczyć je przed wilgocią. Są może jakieś impregnaty do tego? Przeszukiwałem internet, ale nie za bardzo potrafi coś znaleźć. Doradzicie jakiś środek? Paneli jest dużo, ok 100m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2023 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 nie ma czegoś takiego. Chyba ze byś sobie żywicę wylał, ale to taniej jest po prostu uszczelnić dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 03.05.2023 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Teraz to już za późno. Są takie specjalne uszczelniacze ale na same zamki i nakłada się to w trakcie układania paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 03.05.2023 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Witam Wszystkich na forum, Mój tata położył na strychu panele podłogowe. Czasami zimą, przy dużym wietrze przez szczeliny między dachówkami na podłogę dostaje się trochę śniegu. Tata zastanawia się, czym zaimpregnować te panele, żeby chociaż trochę zabezpieczyć je przed wilgocią. Są może jakieś impregnaty do tego? Przeszukiwałem internet, ale nie za bardzo potrafi coś znaleźć. Doradzicie jakiś środek? Paneli jest dużo, ok 100m2 Słabo szukasz. Są impregnaty do paneli i parkietów na bazie wosku. Szukaj Starwax impregnat do parkietów i paneli .nawet w Casto lub Mrówce. Jest też Impregnat do paneli parkietu uszczelnia Dr. Schutz Na strychu to możesz nawet użyć wosku do samochodu. Przetrzyj 2 razy mopem aby zabezpieczyć przede wszystkim zamki pomiędzy panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts