mordziaty 12.05.2023 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 Witam serdecznie Jakiś czas temu wybudowałem dom i niestety nie osypałem ziemią fundamentów i styropian XPS był wystawiony na działanie UV. W niektórych miejscach muszę podkleić go.Chce się tym zając wymienić folie kubełkową ale zastanawiam się nad tym styropianem. Czy on się nadaje? Czy warto trzeba go wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 12.05.2023 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 A co się z nim stało oprócz zniszczenia powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordziaty 12.05.2023 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 W zasadzie nic, lekko się odkleił bo był na pianę ale to jest temat do naprawy. Widać, że powierzchnia matowieje ale nic więcej. Bardziej chodzi mi o jego włąsciwosci ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 12.05.2023 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 Nic mu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts