2112wojtek 23.05.2023 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 ... gdy ktoś czegoś nie rozumie to cud to jest lub spisek Albo jedno i drugie naraz. Takie Hed und szolders czyli 2in1. U nas dzisiaj Panie smugi depopulacyjne rozsiewali i te tak się za sprawą boską poukładały, że zrobiły napis "BIG FARMA". Przypadek? Nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.05.2023 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Albo jedno i drugie naraz. Takie Hed und szolders czyli 2in1. U nas dzisiaj Panie smugi depopulacyjne rozsiewali i te tak się za sprawą boską poukładały, że zrobiły napis "BIG FARMA". Przypadek? Nie sądzę. Destabilizują Panie układ synapsów ... Gates zapewne macza w tym paluchy co "poinformowani" demaskują na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.05.2023 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Destabilizują Panie układ synapsów ... Gates zapewne macza w tym paluchy co "poinformowani" demaskują na forach Synapsy to mały pikuś. Gorsze są te dziury w wątpiach. I pomyśleć tylko, że taka ogólnie dostępna, prawoskrętna witamina C mogłaby uczynić ludzkość szczęśliwą. Panaceum na covid, obstrukcje i nagniotki. A gdzie te preparaty z torfu od Tołpy na raka? Nima i nie bedzie, bo się masony, psiekrwie poodgadywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 23.05.2023 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Synapsy to mały pikuś. Gorsze są te dziury w wątpiach. I pomyśleć tylko, że taka ogólnie dostępna, prawoskrętna witamina C mogłaby uczynić ludzkość szczęśliwą. Panaceum na covid, obstrukcje i nagniotki. A gdzie te preparaty z torfu od Tołpy na raka? Nima i nie bedzie, bo się masony, psiekrwie poodgadywali. Masoni maja adrenochrom to po kiego im prawoskrętny torf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.05.2023 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 W Zabrzu na szybie podobny cud się wydarzył ale było to prawie rok temu i cud zmył deszcz Cuda Panie się się zdarzają i z niecierpliwością oczekuję następnych ... gdy ktoś czegoś nie rozumie to cud to jest lub spisek O to chodzi w 1997 roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.05.2023 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 O to chodzi w 1997 roku ?? Nie wiem.Był tutaj w zeszłym roku "nawiedzony turysta" ze Śląska i opowiadał o cudzie na oknie w Zabrzu Twierdził, że zbliża się "koniec świata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.05.2023 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Żeby nabawić się jakiegoś kalectwa ? to niezbadany środek i sporo ludzi przepłaciło zdrowiem szczepiąc się tym , jednemu obojętnie czy się szczepi czy nie to nie złapie covida a drugi nie dość że złapie to i szczepionka mu zaszkodzi więc lepiej kilka dni poleżeć i tyle . jedni się szczepili i mają się dobrze,inni po szczepieniu chorują co chwilę . Ja tam nie wiem , ja się jeszcze waham ;p ,ale są osoby co to chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertgreen0041 16.07.2023 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 To już nie jest aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.07.2023 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Testy na COVID-19 są aktualne i tanie. Sam się ostatnio testowałem testem kupionym w aptece. Nie wiem czy miałem czy nie miałem covid-19 ale test wskazywał że nie miałem. Badania laboratoryjne z krwi SARS-CoV-2 NCP IgG oraz SARS-CoV-2 S1 IgGi dały w obu przypadkach wynik pozytywny. To dobrze czy źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 16.07.2023 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Testy na COVID-19 są aktualne i tanie. Sam się ostatnio testowałem testem kupionym w aptece. Nie wiem czy miałem czy nie miałem covid-19 ale test wskazywał że nie miałem. Badania laboratoryjne z krwi SARS-CoV-2 NCP IgG oraz SARS-CoV-2 S1 IgGi dały w obu przypadkach wynik pozytywny. To dobrze czy źle ? Całkowicie obojętne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson29 18.07.2023 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nie wiem czy miałem czy nie miałem covid-19 ale test wskazywał że nie miałem. Jak masz katar to wiesz czy go masz czy musisz nasmarkać w chusteczkę aby sobie to udowodnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.07.2023 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ciekawe.https://rumble.com/v2ykrv8-doctors-censored-by-lancet-in-paper-that-found-74-mrna-vaccine-related-caus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.07.2023 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Jak masz katar to wiesz czy go masz czy musisz nasmarkać w chusteczkę aby sobie to udowodnić ? I skąd wiesz, czy masz alergię, czy infekcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 18.07.2023 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 I skąd wiesz, czy masz alergię, czy infekcję? Bo ma remę i kuca , dajcie spokój trupowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 22.01.2024 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia Cześć. Zrobiłem dziecku test combo covid, rsv. Czy wynik na teście wskazuje zakażenie czy nie? Jak to odczytywać?[ATTACH=CONFIG]467825[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 22.01.2024 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia Cześć. Zrobiłem dziecku test combo covid, rsv. Czy wynik na teście wskazuje zakażenie czy nie? Jak to odczytywać?[ATTACH=CONFIG]467825[/ATTACH] Może źle się wyraziłem. Legendę mam wiec luz tylko czy ta ledwo widoczna kreska na prawym teście jest wiążąca czy nie? Bo te u góry są bardzo wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 22.01.2024 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia Za dyskusje o covid powinniśmy dostać bana na co najmniej miesiąc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 23.01.2024 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia Za dyskusje o covid powinniśmy dostać bana na co najmniej miesiąc, Po pierwsze interesuje mnie RSV a po drugie aż dziw bierze, ze ciebie nie banują za ciągłe pieprzenie o tym swoim gree gdzie tylko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 24.01.2024 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia Po pierwsze interesuje mnie RSV a po drugie aż dziw bierze, ze ciebie nie banują za ciągłe pieprzenie o tym swoim gree gdzie tylko się da. Bo ja mówię konkrety a nie popieram zwyrodnialców co na tym zarabiają widzisz różnicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.01.2024 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia Może źle się wyraziłem. Legendę mam wiec luz tylko czy ta ledwo widoczna kreska na prawym teście jest wiążąca czy nie? Bo te u góry są bardzo wyraźne. Trudni jest wiarygodnie ocenić. Chyba że coś na ten temat jest w opisie analizy wyników. Najlepiej będzie powtórzyć test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts