asaledr 28.05.2023 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Witam, Jakim narzędziem mogę przeciąć tego typu rurę?https://softlot.ru/wp-content/uploads/2017/11/zupichy8022b.jpg Najprościej szlifierką kątową to wiem, ale jest może jakieś ręczne narzędzie? Wiem będę się męczył pół godziny ale może czymś się da, jak tak to czym?W warunkach polowych potrzebuje bez prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 29.05.2023 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Jeśli dopuszczasz 30 minutową męczarnię a rura gruba to sam brzeszczot owiń szmatą lub sznurkiem w miejscu rączki i po nawierceniu kilku otworów akumulatorową wkrętarką w miejscu startu powinieneś sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonita2 05.06.2023 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) W metal fabie od prawie 20 lat. Nie polecałbym używania ściernicy tnącej na szlifierce kątowej pod kątem blisko ziemi dla kogoś, kto brzmi, jakby nie miał doświadczenia omegle xender . Wystarczy mały poślizg, próbując utrzymać bliskość i kąt względem podłoża, aby ostrze zahaczyło i złamało się przy wysokich obrotach. A jeśli mamy być szczerzy, o ile nie masz nic przeciwko spieprzeniu jednorazowego ostrza, sawzall jest sposobem na zbliżenie się do ziemi. Możesz lekko wygiąć ostrze i nadal je ciąć, pozwalając ci podejść ładnie i blisko. Edytowane 6 Czerwca 2023 przez jonita2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 13.06.2023 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Z firmy Draumet masz piłki do plastiku, moim zdaniem do cięcia takich rur idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts