KowalM 02.08.2023 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Wykonawca powiedział mi, że pracował na nich i one się odklejały więc na nich nie robią, bo mieli reklamacje. Chciałem poznać inne opinie. Bo właśnie rozważam te taśmy. Czy może lepiej te folie w płynie zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 02.08.2023 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Wykonawca powiedział co wiedział. Jaką taśmę przykleił i do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 02.08.2023 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Po co te taśmy montować jak wejdziesz w okno styropianem na parę cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.08.2023 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Wykonawca powiedział mi, że pracował na nich i one się odklejały więc na nich nie robią, bo mieli reklamacje. Chciałem poznać inne opinie. Bo właśnie rozważam te taśmy. Czy może lepiej te folie w płynie zastosować? Nie pracowałem na tej marce, ale - na taśmach producenta który (chyba) robi dla nich już tak. Gdybam, bo te popularne taśmy (tanie) - faktycznie nie były idealne i bez dodatkowego kleju się nie trzymały. Obecnie preferuję Illbrucka - klej dobrze trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KowalM 03.08.2023 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Po co te taśmy montować jak wejdziesz w okno styropianem na parę cm Nie wiem. Tak polecają, bo niby z tą pianą się coś tam dzieje. Co do wykonawcy to powiedział tylko, że przerabiali te taśmy Soudala i zmienili na jakiegoś innego, bo się odklejały i reklamacje były, ale szczegółów nie znam. No to chyba przesmaruję to tą folią w płynie i oleję. Za ten tak zwany szczelny montaż w jednej firmie miałem 3200 netto dopłaty, a ten 1600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts