asaledr 21.08.2023 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Witam Zasadziłem tuje. Chcialbym zrobic do nich nawodnienie. Lepsza linia kroplująca czy wąż pocący?. Tuja szmaragd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.08.2023 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Linia kroplująca. Cały system firmy Forester pod tuje jest bardzo spoko i niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 22.08.2023 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Tylko w tych liniach ten rozstaw emiterów mi nie pasuje. Tuje mam co 70 cm a nie ma takich emiterów żeby wychodziło dokładnie pod każdą tuje. A wąż pocący cały jest w dziurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 22.08.2023 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Tuje mają płaski i rozległy system korzeniowy. Korzenie są wszędzie na całej powierzchni/pasie zajmowanym przez tuje i wszystkie korzenie powinny dostać wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 22.08.2023 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Wąż pocący odpuść sobie.Miałem, wyrzuciłem, nie polecam.Tylko linia kroplująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts