atom191 22.09.2023 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2023 Witam. W końcówce bieżącego sezonu mocno wyrosły mi róże angielskie, zawsze przycinam je wiosną, ale tym razem z uwagi na zbyt dużą ich wysokość, chciałbym je nieco też skrócić przed zimą. Czy taki zabieg, takie kosmetyczne przycięcie w tym okresie im nie zaszkodzi? Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 22.09.2023 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2023 (edytowane) Jesienny zabieg zaszkodzi. Jeśli już musisz to tylko cienkie słabsze pędy. Ten gość posiada wiedzę a na stronie sklepu zamieszcza cyklicznie filmy z przydatnymi informacjami.. Edytowane 22 Września 2023 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2023 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2023 Witam. W końcówce bieżącego sezonu mocno wyrosły mi róże angielskie, zawsze przycinam je wiosną, ale tym razem z uwagi na zbyt dużą ich wysokość, chciałbym je nieco też skrócić przed zimą. Czy taki zabieg, takie kosmetyczne przycięcie w tym okresie im nie zaszkodzi? Proszę o poradę trzeba bylo skrócić po pierwszym kwitnieniu lub w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atom191 22.09.2023 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2023 trzeba bylo skrócić po pierwszym kwitnieniu lub w sierpniu. Tak jak pisałem, wystrzeliły po koniec sezonu, dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atom191 22.09.2023 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2023 Jesienny zabieg zaszkodzi. Jeśli już musisz to tylko cienkie słabsze pędy. Ten gość posiada wiedzę a na stronie sklepu zamieszcza cyklicznie filmy z przydatnymi informacjami.. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts