fotohobby 15.03.2024 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) Kto przegrał zakład ten co powiedział że będzie w Europie niedługo wojna czy ten kto się z tego śmiał , wojna trwa już dwa lata a ty nawet ją nie zauważyłes bystrzaku ,potrafisz się tylko przydupcac do kogos a merytoryki zero. Napisałeś "do roku" (nie było) i ze na Bliskim Wschodzie. Nie dość, że bez honoru, to jeszcze kłamca... Już tu się upominałem, bo termin minął, a był rok 2021: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8077854&viewfull=1#post8077854 Edytowane 15 Marca przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 15.03.2024 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca Napisałeś "do roku" (nie było) i ze na Bliskim Wschodzie. Nie dość, że bez honoru, to jeszcze kłamca... Już tu się upominałem, bo termin minął, a był rok 2021: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8077854&viewfull=1#post8077854 Daremny jesteś szkoda z tobą gadać , wojny nie ma ani w Europie ani na wschodzie ok , będzie druga na wschodzi może tu cię pocieszę skoro jednej wojny nie widzisz to mo,że 3 uwidzisz , bywaj i na drugi raz zanimzapytasz sam sprawdź nikt tu nie siedzi aby ci linki podrzucać ,kim ty jesteś aby ci je podsyłać e ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.03.2024 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca Czy ty nie rozumiesz o czym ja piszę ? Bo nie potrafię prościej... Twierdziłeś, że wojna wybuchnie w określonym rejonie świata i w określonym czasie.Założyliśmy się o toNie wybuchła, zakład przegrałeś, nie wywiązałeś się i tyle. Mocny w gębie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 15.03.2024 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca Czy ty nie rozumiesz o czym ja piszę ? Bo nie potrafię prościej... Twierdziłeś, że wojna wybuchnie w określonym rejonie świata i w określonym czasie. Założyliśmy się o to Nie wybuchła, zakład przegrałeś, nie wywiązałeś się i tyle. Mocny w gębie tylko... Było powiedziane że niedługo będzie wojna a ni że akurat tu czy tam , jest wojna czy nie ? ide nie mam czasu na takie pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 15.03.2024 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca Co patafiany mną chcecie się zajmować czy tym Budką ,macie srogo pokręcone te łby , sekund pięć i masz https://wyborcza.biz/biznes/7,179190,30172203,koalicja-obywatelska-zapowiada-uczciwe-rozliczenia-prosumentow.html nie chce mi się szukać więcej tu wyborcza trochę pozmieniała a na wiecach wołał że wróci net-metering To co w koncu powiedzial: 1. "Przywrócimy korzystne zasady rozliczania produkowanej energii dla prosumentów " 2. "w ciągu miesiąca po wyborach przywrócą stare zasady" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.03.2024 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca Było powiedziane że niedługo będzie wojna a ni że akurat tu czy tam , jest wojna czy nie ? ide nie mam czasu na takie pierdoły. Nie kłam. Co to za zakład, który nie miałby określonych ram czasowych ? To "niedługo" skończyło się w w połowie 2021. W sierpniu 2021 miałeś już nowe konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 16.03.2024 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca Co patafiany mną chcecie się zajmować czy tym Budką ,macie srogo pokręcone te łby , sekund pięć i masz https://wyborcza.biz/biznes/7,179190,30172203,koalicja-obywatelska-zapowiada-uczciwe-rozliczenia-prosumentow.html "Przywrócimy KORZYSTNE zasady" to nie to samo co "Przywrócimy net-meteriing", więc nie przekręcaj słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 17.03.2024 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca "Przywrócimy KORZYSTNE zasady" to nie to samo co "Przywrócimy net-meteriing", więc nie przekręcaj słów. No i gdzie tam jest "w miesiąc"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 17.03.2024 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca (edytowane) "Przywrócimy KORZYSTNE zasady" to nie to samo co "Przywrócimy net-meteriing", więc nie przekręcaj słów. Jak zwał tak zwał a najlepsze że głosując na gościa większość nawet nie wie czy coś aby obiecywał super wyborcy ,głos na kredyt, poczekamy być może coś sensownego wymyślą choć patrzac na skład tego rządu nie mogę się tego jakoś wyobrazić. Edytowane 17 Marca przez goguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 17.03.2024 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Jak zwał tak zwał a najlepsze że głosując na gościa większość nawet nie wie czy coś aby obiecywał super wyborcy ,głos na kredyt, poczekamy być może coś sensownego wymyślą choć patrzac na skład tego rządu nie mogę się tego jakoś wyobrazić. Jeżeli dla kogoś koronnym argumentem do wybrania jakiegoś polityka/partii jest kwestia zasad rozliczania z prosumentami to niech lepiej nie uczestniczy w wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 17.03.2024 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Jeżeli dla kogoś koronnym argumentem do wybrania jakiegoś polityka/partii jest kwestia zasad rozliczania z prosumentami to niech lepiej nie uczestniczy w wyborach To kurfa czego oczekujesz od nich zielonego ładu czy EBDB czy jak tam ta dyrektywa budynkowa się nazywa , od tego są politycy aby nam ułatwiali sprawę a nie pogarszali . wolna wola głosuj na lewicę ona sprawdzona przez 70 lat fakt tamta była prawicowa a ta obecna skrajnie lewicowa więc przyśpieszony rozkład krajów głosuj nie wymagaj bo po co niech sobie robią co chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 17.03.2024 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca To kurfa czego oczekujesz od nich zielonego ładu czy EBDB czy jak tam ta dyrektywa budynkowa się nazywa , od tego są politycy aby nam ułatwiali sprawę a nie pogarszali . Aż strach to czytać.....kurfa. bo widzisz, kurfa, politycy kurfa, najlepiej gdyby wyginęli, kurfa, jak dinozaury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 17.03.2024 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Aż strach to czytać.....kurfa. bo widzisz, kurfa, politycy kurfa, najlepiej gdyby wyginęli, kurfa, jak dinozaury. A to fakt . ale trzymają się coraz lepiej i wymaganie coraz mniejsze im stawiamy głosując na te miernoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 19.03.2024 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca Macie pamięć złotej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.03.2024 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca Jeżeli dla kogoś koronnym argumentem do wybrania jakiegoś polityka/partii jest kwestia zasad rozliczania z prosumentami to niech lepiej nie uczestniczy w wyborach Jeśli dla kogoś koronnym argumentem do wybrania jakiegoś polityka/partii jest kwestia aborcji do 12 tygodnia, tabletki "dzień po" to niech lepiej nie uczestniczy w wyborach. Przepraszam, że użyłem Twoich słów ale tak ładnie mi się to wkomponowało, że nie mogłem się powstrzymać. A to niestety tyczy się dużej części pustych małolatek i małolatów (tu się dziwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 21.03.2024 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca Pamiętajcie że w kampanii można powiedzieć wszystko także to że będą kupowali od prosumentów prąd po stawce 2zł/kWh, podobnie jak 100 konkretów na 100 dni rządu. Czas przecież ich rozliczy już jutro;) Ja tam i tak największą bekę mam z lewaków równouprawnienie facet musi 30kg targać a kobieta max 12 kg, emerytura i czas życia na niej, dalej kobieta decyduje o aborcji a partner ma w tym temacie hówno do gadania. O kwestii domniemania niewinności nie będę tylko z grzeczności wspominał. A najlepsze na koniec zgoda na tematy łóżkowe poświadczana może notarialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 21.03.2024 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca Wolność użycia nie jest nakazem nie lubisz tabletek nie jedz. Zakaz i to pod groźbami to już jednak nie wolność więc jesli tzw. wolnościowcy proponują nakazy zakazy i więzienia to przypuszczam że wątpię. Kiedyś nie lubiłem rządu który nie rządził prawie niczym, dziś po tym co odstawiła dojna zmiana marzę o takim który nie gmera przy tabletkach sromie penisach i i wszystkim co dotyczy ludzkiego sumienia i myslenia. Nie popierasz aborcji ? nie stosuj nie lubisz homusiów ? nie wkłada im . Ale za co ich rozstrzeliwać ? Czemu chłopaki na plebanii mają panikować z wezwaniem pogotowia do zamęczonego viagrą kolegi ? Jakby nie gmerali przy cudzych dupach ich koledzy z sejmu, to mogliby bez strachu zadzwonić po karetkę i nikt by się nie dziwił. Teraz znowu w Sosnowcu trup i zaczyna się gadka czy był homo czy nie wiadomo. W wolnym od uprzedzeń kraju nikogo by to nie obchodziło jakiej był orientacji płci koloru skóry i wyznania ale tak juz zmanipulowano umysły konfiarzom katolom i pisiorom że nawet myśl o tym że ktoś może sam o sobie decydować nadaje się do spowiedzi u Tadeusza i marszu na kolanach z kopertą w ręku. Za to za kopertę całkiem nowa moralność - można rozwiązać 30 letnie małżeństwo z dziećmi można wpuścić do kraju pedofilów terrorystow czarnych śniadych i rózowych- bez pytania nawet o karalność. Takie to pryncypia i ich pilnowanie u tych antylewackich ciekawe ile ma być w kopercie żeby debil podpisał ustawę o tabletce lub aborcji ?Samo to że trzeba ustawami wprowadzać tabletkę świadczy o poziomie ciemnoty jaka ogarnia te gremia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 21.03.2024 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 100 konkretów.... niech zrealizują chociaż 10.... z drugiej strony całe szczęście że wiekszość tej przedwyborczej litanii nie dojdzie do skutku bo panstwo by zbankrutowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 21.03.2024 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca Znam też takiego co Kamińskiego i Wąsika 2 razy uniewinnił, taki śmieszny prawnik. Teraz podobno będzie wystawiał uniewinnienia in blanco. Ja też zawsze powtarzam ja też mogę być za dowolną partią polityczną ino stołki w radach nadzorczych spółek państwowych muszą mi się zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 22.03.2024 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 100 konkretów.... niech zrealizują chociaż 10.... z drugiej strony całe szczęście że wiekszość tej przedwyborczej litanii nie dojdzie do skutku bo panstwo by zbankrutowało. A może nie ? Może wystarczy odebrać co nakradła dojna zmiana ? Jak oddadzą te zmarnowane miliardy to zapewne dziura pomiędzy oczekiwania a rzeczywistość się zmniejszy. Porobiło komisje od paru milionów Sasina a miliardów zmarnowanych w służbie zdrowia i setek milionów porozdawanych kolegom nikt nie szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts