asaledr 19.11.2023 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Witam, W zgłoszeniu do starostwa Planowany termin rozpoczęcia robót budowlanych. Nie mam jakiegoś termin zaczynam jak tylko będzie zgoda że tak powiem. WIęc co mam tam wpisać, np. dzień następujący po dniu kiedy zaniose wniosek? Czy ileś tam muszę więcej dać im dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 20.11.2023 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Czas na rozpatrzenie jest znany i wynosi zazwyczaj 7 dni natomiast decyzja staje się ostateczna nawet 2 tygodnie po zgłoszeniu.Poza tym nie wiem jak to u was wygląda ale zgoda może mieć typ milczący co oznacza że nic nie przyjdzie.Zazwyczaj gdy przychodzi pismo to jest to odmowa lub prośba o uzupełnienie wymaganych dokumentów.Wpisz więc datę 14 dni lub nawet miesiąc później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 20.11.2023 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Gmina/powiat na 21 dni na zgłoszenie sprzeciwu, jeśli nie ma odpowiedzi to przyjmujesz cichą zgodę. Ja wpisałem 30 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts