kamilj610 20.11.2023 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Jakie rury PEX polecacie do ogrzewania podłogowego w nowobudowanym budynku?Hydraulik proponuje mi KAN THERM BLUE FLOOR, ja zastanawiałem się nad HERZ.Co myślicie o tych 2 markach, cenowo wygląda to bardzo podobnie.Czy może polecacie jakąś inną markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 20.11.2023 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Hydraulik proponuje Kantherma, bo pewnie w tym robi, ale po prostu go zapytaj o powód. A Ty czemu chcesz Herz? Z tego co widzę mają podobną ofertę, Kantherm jest dobrej jakości, Herz nie wiem, ale podejrzewam, że również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilj610 20.11.2023 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Myślałem o Hertz, bo wydaje mi się on dobrej jakości, sporo znajomych ma zrobioną podłogówkę w tym systemie i sobie zachwalają. Pytam, o kantherm bo nie znam nikogo kto by miał u siebie podłogówkę w tym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 20.11.2023 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Myślę, że obydwa systemy są bardzo dobre. KanTherm ma złączki pushowe, a u Herza tego nie widzę (tylko pressowe). To jest tylko moja opinia, ale push przy podłogówce jednak sprawdzi się lepiej, bo nie tłumi przepływów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts